_Of3k 278 Opublikowano 8 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2014 Hey. Ostatnio widziałem takie fajnie efekty ;>. O jakie mi chodzi?- chodzi mi o np. Dym z fajerwerki, kule gorącej lawy, krople wody itp. Dobra tera pytanie: Jak zrobić w sk, żeby w danym miejscu pojawiał się ten efekt? Np. Gdy wejde na serwer to pojawia się kwadrat dymu z fajerwerki. Ps. Proszę o podanie mi angielskich nazw tych efektów czy jakoś tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysek 73 Opublikowano 10 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2014 spawn %number% [of] %particle% at %locations% [to %-players%] (SkQuery) _Of3k 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 10 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2014 Dzięks daje plucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
_Of3k 278
Hey.
Ostatnio widziałem takie fajnie efekty ;>.
O jakie mi chodzi?- chodzi mi o np. Dym z fajerwerki, kule gorącej lawy, krople wody itp.
Dobra tera pytanie:
Jak zrobić w sk, żeby w danym miejscu pojawiał się ten efekt?
Np. Gdy wejde na serwer to pojawia się kwadrat dymu z fajerwerki.
Ps. Proszę o podanie mi angielskich nazw tych efektów czy jakoś tak.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi