zoolczeq 1 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 (edytowane) Siema, napisałby ktoś mi skrypt, że jak gracz łowi wędką w wodzie to po złowieniu ryby wylatuje jakiś customowy przedmiot z szansą? np. 17% szans na złote jabłko Znalazłem już dwa takie skrypty na internecie ale byly pobugowane. Edytowane 4 kwietnia 2021 przez zoolczeq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoSaTuGRA 14 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! masz jakieś skrypty. Nie wiem, czy działają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zoolczeq 1 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 6 minut temu, KoSaTuGRA napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! masz jakieś skrypty. Nie wiem, czy działają. Dzięki uratowałeś mi tyłek. Do zamknięcia KoSaTuGRA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wiktorm12 104 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
zoolczeq 1
Siema, napisałby ktoś mi skrypt, że jak gracz łowi wędką w wodzie to po złowieniu ryby wylatuje jakiś customowy przedmiot z szansą? np. 17% szans na złote jabłko
Znalazłem już dwa takie skrypty na internecie ale byly pobugowane.
Edytowane przez zoolczeqOdnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi