Voster 0 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2021 Jak zrobic ActionBar Ktory Sie Wyswietla Caly Czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrychaMC09 1 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2021 15 minut temu, Voster napisał: Jak zrobic ActionBar Ktory Sie Wyswietla Caly Czas Jaka ma byc wiadomosc w tym actiobarze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Voster 0 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2021 Jeszcze nie wiem wiec wpisz test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrychaMC09 1 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2021 3 minuty temu, Voster napisał: Jeszcze nie wiem wiec wpisz test Spoko 3 minuty temu, Voster napisał: Jeszcze nie wiem wiec wpisz test Dla wszystkich graczy ma sie wyswietlacz Łączę posty. Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Voster 0 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2021 nie dla {zmienna::%player%} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrychaMC09 1 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2021 1 minutę temu, Voster napisał: nie dla {zmienna::%player%} Okej 1 minutę temu, KrychaMC09 napisał: Okej Zmienna ma byc ustawiona na true zeby sie wyswietlalo? Łączę posty. Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 332 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2021 every 1 second: send action bar to all players where [{zmienna::%input%} is true] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Voster 0 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2021 a gdzie mam tekst wpisac? ja musze podac swiat w ktorym to ma byc wykonywane a ja chce w kazdym swiecie Łączę posty. Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 332 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2021 Ale po co ty zmieniłeś kod? Ten, który ci dałem, zadziała. Właśnie przez twoją zmianę wywala błąd. Tekst dasz między 'action bar' a 'to all players'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Voster 0 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2021 1 minutę temu, Helios1993 napisał: Ale po co ty zmieniłeś kod? Ten, który ci dałem, zadziała. Właśnie przez twoją zmianę wywala błąd. Tekst dasz między 'action bar' a 'to all players'. dobra dziala, ale przez to strasznie laguje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 332 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2021 To nie jest jakoś bardzo wymagające, zrób timingi jeśli chcesz wiedzieć co powoduje lagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Voster 0 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2021 1 minutę temu, Helios1993 napisał: To nie jest jakoś bardzo wymagające, zrób timingi jeśli chcesz wiedzieć co powoduje lagi. jakie timingi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 332 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2021 /timings on, po 5 minutach /timings paste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Voster 0 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2021 jak mam wyslac tego actionbara tylko do {zmienna::%player%} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrychaMC09 1 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2021 17 godzin temu, Voster napisał: jak mam wyslac tego actionbara tylko do {zmienna::%player%} every 1 seconds: if {zmienna::%loop-player%} is true: Wstawiam kod w code. Notatka dodana przez CountingDogs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Voster 0 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrychaMC09 1 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2021 17 godzin temu, Voster napisał: dobra czekaj napisze ci to z tabami i wszystkim a ma zmienna byc ustawiona na true zeby sie pokazywalo? 17 godzin temu, KrychaMC09 napisał: dobra czekaj napisze ci to z tabami i wszystkim a ma zmienna byc ustawiona na true zeby sie pokazywalo? every 1 seconds: if {zmiena::%loop-player%} is true: send loop-player action bar "test" Łączę posty i wstawiam kod w code. Notatka dodana przez CountingDogs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Voster 0 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrychaMC09 1 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2021 17 godzin temu, Voster napisał: every 1 seconds: loop all players: if {zmiena::%loop-player%} is true: send loop-player action bar "test" Wstawiam kod w code. Notatka dodana przez CountingDogs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrychaMC09 1 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2021 17 godzin temu, Voster napisał: every 1 seconds: loop all players: if {zmienna::%loop-player%} is true: set action bar of loop-player to "test" Wstawiam kod w code. Notatka dodana przez CountingDogs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Voster 0
Jak zrobic ActionBar Ktory Sie Wyswietla Caly Czas
Top użytkownicy dla tego pytania
26
16
9
1
Popularne dni
2 Kwi
35
3 Kwi