Scobyi 0 Opublikowano 31 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2021 Siemka chciał bym się zapytać czy mógł by mi znaleść/napisać plugin/skrypt do rang chodzi oto że jak ktoś np bedzie miał książke o nazwie Vip i kliknie prawym to książka znika ale daje range Vip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 31 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2021 Teraz, Scobyi napisał: chciał bym się zapytać czy mógł by mi znaleść/napisać plugin/skrypt a samemu poszukać ci się nie chce? widziałem takowy w tym tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Scobyi 0 Opublikowano 31 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 marca 2021 Teraz, CoFFeIN04 napisał: a samemu poszukać ci się nie chce? widziałem takowy w tym tygodniu to pomożesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 31 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2021 1 minutę temu, Scobyi napisał: to pomożesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hbrt 41 Opublikowano 1 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2021 (edytowane) XDDD kolejny leniuszek a tak serio, to @Scobyi masz tutaj skrypt na vouchery, ale nie jest w 100% mój, ja tam dodałem tylko parę linijek. rangi są pod mój serwerek, ale ty sobie po prostu tam zmienisz options: vip-name: "&b&lVoucher na range &6&lVIP" lore: "&7Kliknij &c&lPPM&7, aby użyć!" svip-name: "&b&lVoucher na range &e&lS&6&lVIP" gamemode-name: "&b&lVoucher na range &c&lG&6&lA&e&lM&a&lE&2&lM&b&lO&3&lD&e&lE" vip1tyg-name: "&b&lVoucher na range &6&lVIP&b&l na 1 tydzień" svip1tyg-name: "&b&lVoucher na range &e&lS&6&lVIP&b&l na 1 tydzień" gamemode1tyg-name: "&b&lVoucher na range &c&lG&6&lA&e&lM&a&lE&2&lM&b&lO&3&lD&e&lE&b&l na 1 tydzień" command /voucher [<text>]: permission: vouchery.sk permission message: "&d&l❤ &c&l&oOhO może jeszcze frytki do tego! &d&l❤" aliases: vou, vouch, vouchery trigger: if arg 1 is set: if arg 1 is "vip": give 1 of book named {@vip-name} with lore {@lore} to the player if arg 1 is "svip": give 1 of book named {@svip-name} with lore {@lore} to the player if arg 1 is "gamemode": give 1 of book named {@gamemode-name} with lore {@lore} to the player if arg 1 is "vip1tyg": give 1 of book named {@vip1tyg-name} with lore {@lore} to the player if arg 1 is "svip1tyg": give 1 of book named {@svip1tyg-name} with lore {@lore} to the player if arg 1 is "gamemode1tyg": give 1 of book named {@gamemode1tyg-name} with lore {@lore} to the player if arg 1 is not set: open chest with 3 rows named "&c&kI &b&lVouchery &c&kI" to player set player's current inventory's slot 0 to book named {@vip-name} with lore {@lore} set player's current inventory's slot 1 to book named {@svip-name} with lore {@lore} set player's current inventory's slot 2 to book named {@gamemode-name} with lore {@lore} set player's current inventory's slot 3 to book named {@vip1tyg-name} with lore {@lore} set player's current inventory's slot 4 to book named {@svip1tyg-name} with lore {@lore} set player's current inventory's slot 5 to book named {@gamemode1tyg-name} with lore {@lore} on rightclick with book: if name of player's tool is "&b&lVoucher na range &6&lVIP": remove 1 book named "&b&lVoucher na range &6&lVIP" with lore "&7Kliknij &c&lPPM&7, aby użyć!" from player's inventory broadcast "&8» &aGracz &b%player% &awykorzystał Voucher na range &6VIP&a! &6&lKup rangę na stronie &e&o&nwww.domena.pl/itemshop" execute console command "lp user %player% parent add vip" on rightclick with book: if name of player's tool is "&b&lVoucher na range &e&lS&6&lVIP": remove 1 book named "&b&lVoucher na range &e&lS&6&lVIP" with lore "&7Kliknij &c&lPPM&7, aby użyć!" from player's inventory broadcast "&8» &aGracz &b%player% &awykorzystał Voucher na range &e&lS&6VIP&a! &6&lKup rangę na stronie &e&o&nwww.domena.pl/itemshop" execute console command "lp user %player% parent add svip" on rightclick with book: if name of player's tool is "&b&lVoucher na range &c&lG&6&lA&e&lM&a&lE&2&lM&b&lO&3&lD&e&lE": remove 1 book named "&b&lVoucher na range &c&lG&6&lA&e&lM&a&lE&2&lM&b&lO&3&lD&e&lE" with lore "&7Kliknij &c&lPPM&7, aby użyć!" from player's inventory broadcast "&8» &aGracz &b%player% &awykorzystał Voucher na range &c&lG&6&lA&e&lM&a&lE&2&lM&b&lO&3&lD&e&lE&a! &6&lKup rangę na stronie &e&o&nwww.domena.pl/itemshop" execute console command "lp user %player% parent add gamemode" on rightclick with book: if name of player's tool is "&b&lVoucher na range &6&lVIP&b&l na 1 tydzień": remove 1 book named "&b&lVoucher na range &6&lVIP&b&l na 1 tydzień" with lore "&7Kliknij &c&lPPM&7, aby użyć!" from player's inventory broadcast "&8» &aGracz &7%player% &awykorzystał Voucher na range &6&lVIP &ana 1 tydzień! &6&lKup rangę na stronie &e&o&nwww.domena.pl/itemshop" execute console command "lp user %player% parent addtemp vip 7d" on rightclick with book: if name of player's tool is "&b&lVoucher na range &e&lS&6&lVIP&b&l na 1 tydzień": remove 1 book named "&b&lVoucher na range &e&lS&6&lVIP&b&l na 1 tydzień" with lore "&7Kliknij &c&lPPM&7, aby użyć!" from player's inventory broadcast "&8» &aGracz &7%player% &awykorzystał Voucher na range &e&lS&6&lVIP &ana 1 tydzień! &6&lKup rangę na stronie &e&o&nwww.domena.pl/itemshop" execute console command "lp user %player% parent addtemp svip 7d" on rightclick with book: if name of player's tool is "&b&lVoucher na range &c&lG&6&lA&e&lM&a&lE&2&lM&b&lO&3&lD&e&lE&b&l na 1 tydzień": remove 1 book named "&b&lVoucher na range &c&lG&6&lA&e&lM&a&lE&2&lM&b&lO&3&lD&e&lE&b&l na 1 tydzień" with lore "&7Kliknij &c&lPPM&7, aby użyć!" from player's inventory broadcast "&8» &aGracz &7%player% &awykorzystał Voucher na range &c&lG&6&lA&e&lM&a&lE&2&lM&b&lO&3&lD&e&lE&a na 1 tydzień! &6&lKup rangę na stronie &e&o&nwww.domena.pl/itemshop" execute console command "lp user %player% parent addtemp gamemode 7d" Edytowane 1 lipca 2021 przez hbrt CoFFeIN04 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Scobyi 0
Siemka chciał bym się zapytać czy mógł by mi znaleść/napisać plugin/skrypt do rang chodzi oto że jak ktoś np bedzie miał książke o nazwie Vip i kliknie prawym to książka znika ale daje range Vip
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi