Skocz do zawartości

Szukam chetnych do gry

Gość Usunięty#3468

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Usunięty#3468

Siemka, jak w temacie

Szukam osób chetnych do wspolnej gry na prywatnym serwerze na 'wzor' kwadratowej masakry.

Bedzie to serwer o ograniczonej mapie (granica +/- 600 kratek),  a zasady gry jak na zwyklej vanilli (jak w trybie jednoosobowym)

Ogolnie sam pomysl na zrobienie tego wzial sie z serwera, na ktorym jakos rok temu mialem okazje grac i byl to w sumie ciekawie spedzony czas do momentu, kiedy ktos nie zniszczyl mapy, ale teraz wszystko bedzie zabezpieczone.

Czyli biala lista, regularne kopie zapasowe i logblock. Dodatkowo, gdyby zabraklo pieniedzy na oplacanie serwera, to wstawie gdzies mape i kazdy kto bedzie chcial, to sobie ja pobierze

Fajnie by bylo, zeby kazda chetna osoba miala konto premium i przynajmniej te 16 lat, zeby zwyczajnie nie bylo syfu i sama gra byla przyjemna.

Kazdy zainteresowany, niech da znac pw. Wysle link do discorda i jak zbierzemy sie w jakas grupke dajmy na to 5 osob moge stawiac serwer, ktory ja oplace, bo nie mam sensownego pomyslu na wydanie pieniedzy, ktore mam na pewnym hostingu XD

Edytowane przez Sewer
https://skript.pl/temat/47473-szukam-chetnych-do-gry/

• Nieaktywny zmienił(a) tytuł na Szukam chetnych do gry
  • 2 tygodnie później...
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...