Scobyi 0 Opublikowano 29 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2021 Witam mam pytanie czy dało by się zrobić tak żeby np wrogie moby się nie respiły na spawnie a takie świnki itp już tak? (używam worldedit i worldguard) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 605 Opublikowano 29 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2021 /rg flag spawn deny-spawn cow,pig taką komendą blokujesz konkretne moby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Scobyi 0 Opublikowano 29 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 marca 2021 4 minuty temu, CoFFeIN04 napisał: /rg flag spawn deny-spawn cow,pig taką komendą blokujesz konkretne moby Nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WIZIBANG 27 Opublikowano 29 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2021 10 minut temu, Scobyi napisał: Witam mam pytanie czy dało by się zrobić tak żeby np wrogie moby się nie respiły na spawnie a takie świnki itp już tak? (używam worldedit i worldguard) Możesz pojedynczo usuwać moby skriptem używając on spawn zombie: if "%region at entity%" contains "spawn": cancel event Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Scobyi 0
Witam mam pytanie czy dało by się zrobić tak żeby np wrogie moby się nie respiły na spawnie a takie świnki itp już tak? (używam worldedit i worldguard)
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi