obsysasz 0 Opublikowano 26 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2021 (edytowane) # Simple AntiAutoClicker by UNDFND # options: maxcps: 15 variables: {blokada::%player%} = false on join: clear {blokada::%player%} on damage: if {blokada::%attacker%} is true: cancel event on click: if tool of player is diamond sword: add 1 to {click::%player%} every 1 second: loop all players: if {blokada::%loop-player%} is false: if {click::%loop-player%} is greater than {@maxcps}: send "&8» &cOtrzymales blokade, gdyz przekroczyles limit klikniec na sekunde &8(&7%{@maxcps}%&8)." to loop-player send "&8» &cTwoja liczba CPS: &8(&7%{click::%loop-player%}%&8)" to loop-player set {blokada::%loop-player%} to true wait 2 seconds set {blokada::%loop-player%} to false clear {click::%loop-player%} Najprostszy sposób na AntyMacro w Skript. Wyjatęk: Musisz trzymac miecz w reku, aby antymacro dzialalo. Edytowane 26 marca 2021 przez obsysasz Poprawiono literówkę, oraz zedytowano lekko kod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glicz 241 Opublikowano 26 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2021 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoFFeIN04 606 Opublikowano 30 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2021 W dniu 26.03.2021 o 14:06, obsysasz napisał: Musisz trzymac miecz w reku, aby antymacro dzialalo. Czyli na żelaznym mieczu można mieć makro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FraZ 15 Opublikowano 30 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2021 8 godzin temu, CoFFeIN04 napisał: Czyli na żelaznym mieczu można mieć makro? Jeżeli dobrze widzę to w skrypcie jest wymieniony tylko diamentowy miecz więc raczej na żelaznym nie będzie działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoFFeIN04 606 Opublikowano 30 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2021 5 minut temu, FraZ napisał: Jeżeli dobrze widzę to w skrypcie jest wymieniony tylko diamentowy miecz więc raczej na żelaznym nie będzie działać. ja to wiem, pytam autora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FraZ 15 Opublikowano 30 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2021 5 minut temu, CoFFeIN04 napisał: ja to wiem, pytam autora Aaaaa, sorki. Dzisiaj trochę się nie wyspałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeezQ 231 Opublikowano 30 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2021 if tool of player is diamond sword: radziłbym zamienić na: if tool of player is any sword: ogółem można byłoby troszkę skrypt ulepszyć; możesz również dodać informację, która będzie wysyłana do administracji z wiadomością, że dany użytkownik został zablokowany za zbyt wysoki CPS oraz dodanie logów (o ile potrafisz). Jednakże ogółem skrypt jest całkiem dobry FraZ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi