Wilkovsky 0 Opublikowano 23 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2021 Witam, potrzebuję skryptu który gdy bierzemy potkę instant heal 2 do ekwipunku albo kupimy albo przekładamy je zawsze je stackuje. Gdyby już coś takiego było to proszę o podesłanie bo mi nie udało się znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbiros 20 Opublikowano 23 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2021 A masz essensials? Jeśli tak to wiem jak to napisać, a jeśli nie to pokonbinuje... CoFFeIN04 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wilkovsky 0 Opublikowano 23 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 marca 2021 mam essentials Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbiros 20 Opublikowano 23 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2021 To już pisze sekundka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbiros 20 Opublikowano 23 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2021 Skrypt jest prosty i działa, ale troche kombinowania było : on pickup of potion: remove event-item from player's inventory loop all items in the inventory of player: if loop-item is potion: add 1 to {_potka.%player%} remove potion from player's inventory add 1 to {_potka.%player%} execute console command "give %player% potion %{_potka.%player%}%" Są cztery błędy których na szybko nie mogę naprawić -po pierwsze nie wiem jak zamienic moje "potion" na odpowiednią "instant health potion" -po drugie kiedy gracz wypije potke dodaje mu znowu jedną. -gdy ktoś ma rozłożone w eq kilka potek łączy mu tylko 2 . Nie wiem czy moja robota pomogła czy przeszkodziła ale zawsze coś jest Sądzę żę teraz wystarczy siąść nad tym z mądrą głową i popoprawiać to, bo ja już siedze z 10 min i wydaje się że wszystko powinno być ok, a nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Wilkovsky 0
Witam, potrzebuję skryptu który gdy bierzemy potkę instant heal 2 do ekwipunku albo kupimy albo przekładamy je zawsze je stackuje. Gdyby już coś takiego było to proszę o podesłanie bo mi nie udało się znaleźć.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi