LukaszMCSurvEu 2 Opublikowano 21 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2021 Witam wszystkich, potrzebuje skryptu na nowe rudy w minecraft, chodzi mi o np. rubin, meteoryt itp. Z góry dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ItsMeAdam 3 Opublikowano 21 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2021 2 godziny temu, LukaszMCSurvEu napisał: Witam wszystkich, potrzebuje skryptu na nowe rudy w minecraft, chodzi mi o np. rubin, meteoryt itp. Z góry dzięki za odpowiedzi. Nie lepiej czekać na 1.17? (XD) Ma być w Maju podobno I szczerze, nie wiem czy ktos to zrobi Ci, bo to jest duża kupa roboty... A i strasznie by Ci lagował przez to serwer, więc nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Karol123123123 16 Opublikowano 22 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2021 Jeśli chodzi ci o to żeby była to całkiem nowa ruda z nową teksturą to nie jest to możliwe do zrobienia. Jak już to wgranie modów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 22 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2021 20 godzin temu, LukaszMCSurvEu napisał: Witam wszystkich, potrzebuje skryptu na nowe rudy w minecraft, chodzi mi o np. rubin, meteoryt itp. Z góry dzięki za odpowiedzi. Zrobienie tego w skrypcie, jest praktycznie nie możliwe. Są pluginy na customowe bloki, przedmioty, itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
LukaszMCSurvEu 2
Witam wszystkich, potrzebuje skryptu na nowe rudy w minecraft, chodzi mi o np. rubin, meteoryt itp. Z góry dzięki za odpowiedzi.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi