Witam,
Mam problem z dodaniem stackujacych sie przedmiotów do zmiennej. Oto kawałek mojego kodu:
if clicked item is diamond with name "&5Test":
set {_iletego} to item amount of clicked item
add 10*{_iletego} to {kupiec.%player%}
add clicked item to {itemy.kupiec.%player%::*}
remove clicked item from player's inventory
Chciałbym aby po kliknięciu na np. 64 diamenty z nazwą "&5Test" dodały się one do zmiennej {itemy.kupiec.%player%::*} i wyświetliły w GUI.
Dodam jeszcze, że kolejnym problemem jest to, że jak kliknę w np. 64 diamenty to nic się nie dzieje, dopiero coś zaczyna się wykonywać, gdy kliknę w 1 diament
Pytanie
Sledziu 2
Witam,
Mam problem z dodaniem stackujacych sie przedmiotów do zmiennej. Oto kawałek mojego kodu:
if clicked item is diamond with name "&5Test": set {_iletego} to item amount of clicked item add 10*{_iletego} to {kupiec.%player%} add clicked item to {itemy.kupiec.%player%::*} remove clicked item from player's inventory
Chciałbym aby po kliknięciu na np. 64 diamenty z nazwą "&5Test" dodały się one do zmiennej {itemy.kupiec.%player%::*} i wyświetliły w GUI.
Edytowane przez SledziuDodam jeszcze, że kolejnym problemem jest to, że jak kliknę w np. 64 diamenty to nic się nie dzieje, dopiero coś zaczyna się wykonywać, gdy kliknę w 1 diament
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi