MineRP 17 Opublikowano 13 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2021 Czemu to jest dobrze, a nie działa xD? on right click: if name of clicked entity is "Koszykarz": send "test" to player Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 605 Opublikowano 13 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2021 A czy ten koszykarz jest z pluginu Citizens? Jeśli tak to sprawdzasz nie name tylko display name Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MineRP 17 Opublikowano 13 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 marca 2021 10 minut temu, CoFFeIN04 napisał: A czy ten koszykarz jest z pluginu Citizens? Jeśli tak to sprawdzasz nie name tylko display name Już naprawiłem A jak zrobić, żeby item nie mógł się stackować? Mam item o nazwie "&6Koszyk" i chcę aby się nie zestackował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 605 Opublikowano 13 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2021 Pierwsze co mi przychodzi to dodanie losowego ciągu do lore, żeby nie mogły się stackować MineRP 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MineRP 17 Opublikowano 13 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 marca 2021 2 minuty temu, CoFFeIN04 napisał: Pierwsze co mi przychodzi to dodanie losowego ciągu do lore, żeby nie mogły się stackować Jak to zrobić że losowe? Dasz kodzik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 605 Opublikowano 14 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2021 19 godzin temu, MineRP napisał: Jak to zrobić że losowe? Dasz kodzik? with lore "%random integer between 1000000 and 9999999%" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MineRP 17
Czemu to jest dobrze, a nie działa xD?
on right click:
if name of clicked entity is "Koszykarz":
send "test" to player
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi