Gooldzik 8 Opublikowano 13 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2021 (edytowane) Witajcie, potrzebuje pomocy. Potrzebuje skonfigurować IPTABLES pod sieć serwerów Minecraft, jednak coś mi nie działa. Wpisałem taką komendę iptables -I INPUT ! -s IP_PROXY -p tcp --dport POCZATKOWY_PORT:KONCOWY_PORT -j DROP Jednak teraz nawet nie pokazuje serwera na liście jako dostępnego, mimo że jest włączony. Macie jakieś pomysły jak to naprawić? Dobra walić ten iptables, ufw działa elegancko Edytowane 13 marca 2021 przez Gooldzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 13 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2021 Ten temat został zamknięty. Na prośbę autora. Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gooldzik 8
Witajcie,
potrzebuje pomocy. Potrzebuje skonfigurować IPTABLES pod sieć serwerów Minecraft, jednak coś mi nie działa. Wpisałem taką komendę
iptables -I INPUT ! -s IP_PROXY -p tcp --dport POCZATKOWY_PORT:KONCOWY_PORT -j DROP
Jednak teraz nawet nie pokazuje serwera na liście jako dostępnego, mimo że jest włączony.
Macie jakieś pomysły jak to naprawić?
Dobra walić ten iptables, ufw działa elegancko
Edytowane przez GooldzikOdnośnik do komentarza
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi