TenDebil 0 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 Witam piszę z zapytaniem wiem że na serwerze enderchest bez wgrywania pluginów da sie dodać logowanie przed każdym dołączeniem na serwer tylko nwm jak to opcja sie nazywa i jak ją włączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 Nie bardzo widzę opcję logowania bez dodawania pluginów? Chodzi ci o whitelist? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TenDebil 0 Opublikowano 12 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 nie na poprzednim serwerze bez wgrywania pluginow miałem taką opcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 Nie jest to możliwe (chyba że silnik miał to w sobie) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 332 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 Z tego hostingu uciekaj jak najdalej, jest to najzwyklejszy scam, który się wywali przy kilku graczach. Żeby wgrywać pluginy, musisz mieć jakiś silnik z rodziny bukkita (najlepiej purpur), potem wrzucasz plugin (w twoim przypadku authme) do folderu 'plugins'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TenDebil 0
Witam piszę z zapytaniem wiem że na serwerze enderchest bez wgrywania pluginów da sie dodać logowanie przed każdym dołączeniem na serwer tylko nwm jak to opcja sie nazywa i jak ją włączyć
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi