ERust 2 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 (edytowane) Witam Przed wami projekt trybu McRust Co posiadamy - Wiedze odnośnie oryginalej wersij gry Rust - System budowania blokami - System szaf - Lokacje wzorowane na prawdziwych Czym się wyróżniamy - System edycji - Nowe mechaniki dodawane co edycje - Wasze propozycje mechanik Beta testy zaplanowane na 18 marca godz. 18 Więcej informacji na dc Discord https://discord.gg/AYksSspmZu YouTube https://www.youtube.com/channel/UC-vQ3r5C7V8VRmDYlaJ8HNg Edytowane 12 marca 2021 przez ERust Bodziusiu2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoFFeIN04 694 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 ale żeby tak nawet IP nie podać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERust 2 Opublikowano 12 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 1 minutę temu, CoFFeIN04 napisał: ale żeby tak nawet IP nie podać? 3 minuty temu, ERust napisał: Serwer jest przed beta testami, aktualnie jest w alfie Dlatego jeszcze nie podaje Zaplanowane beta testy są na dzień 18 marca godz. 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoFFeIN04 694 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 Teraz, ERust napisał: Zaplanowane beta testy są na dzień 18 marca godz. 18 myślę, że to dosyć ważna informacja, która powinna się znaleźć w prezentacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERust 2 Opublikowano 12 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 Teraz, CoFFeIN04 napisał: myślę, że to dosyć ważna informacja, która powinna się znaleźć w prezentacji Masz racje dodam to a wieczorem dodam baner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 961 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 ale pokazałeś surówkę na tym filmiku, jakieś 5 spamowane na czacie, źle postawiłeś blok i zastanowiłeś się czy go zniszczyć, bo nie zaimplementowałeś jeszcze tej opcji ogólnie good luck, ale na tym etapie prac nad serwerem nie publikowałbym go jeszcze bo działa źle dla marki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERust 2 Opublikowano 12 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 2 minuty temu, boleknowak napisał: ale pokazałeś surówkę na tym filmiku, jakieś 5 spamowane na czacie, źle postawiłeś blok i zastanowiłeś się czy go zniszczyć, bo nie zaimplementowałeś jeszcze tej opcji ogólnie good luck, ale na tym etapie prac nad serwerem nie publikowałbym go jeszcze bo działa źle dla marki Dzięki, odnośnie filmu to nie miałem pomysłu i strasznie chaotycznie wyszło a bloku nie niszczyłem bo byłem na gm 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERust 2 Opublikowano 14 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 marca 2021 Kilka ss Cytat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERust 2 Opublikowano 16 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 marca 2021 Nowy odcinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi