oponeq 3 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 Pex: 1.23.4 Mam skonfigurowany plik permissions.yml przykladowo: Po wpisaniu /pex user mojnick group set Gracz i po wpisaniu wiadomosci mam <NICK> i tyle brak prefixu groups: Gracz: permissions: - modifyworld.* - essentials.msg - essentials.tpa - essentials.tpaccept - essentials.tpdeny - essentials.afk - essentials.auto.afk - iconomy.money - essentials.helpop - essentials.kit - essentials.kits.tools - essentials.warp - essentials.spawn - essentials.warp.list - essentials.help - essentials.sethome - essentials.home options: prefix: '&8[&eGracz&8]&7' default: true Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 oponeq 3 Opublikowano 12 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 dodam że nie mam essentialsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 A czemu PEX a nie LuckPerms? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 oponeq 3 Opublikowano 12 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 Teraz, CoFFeIN04 napisał: A czemu PEX a nie LuckPerms? A czemu Luckperms a nie PEX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 Teraz, oponeq napisał: A czemu Luckperms a nie PEX a bo lepszy oponeq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 oponeq 3 Opublikowano 12 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 Teraz, CoFFeIN04 napisał: a bo lepszy a no niech bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 Masz tutaj więcej informacji: https://www.spigotmc.org/threads/luckperms-or-permissionsex.325492/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 oponeq 3 Opublikowano 12 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 (edytowane) 6 minut temu, CoFFeIN04 napisał: Masz tutaj więcej informacji: https://www.spigotmc.org/threads/luckperms-or-permissionsex.325492/ Mam pytanie czemu nie działa mi Luckperms? no co jest lol wszystko tak samo jak z pex Edytowane 12 marca 2021 przez oponeq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 Jaki masz silnik serwera i wersję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 oponeq 3 Opublikowano 12 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 2 minuty temu, oponeq napisał: Mam pytanie czemu nie działa mi Luckperms? no co jest lol Spigot 1.8.8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 Są jakieś błędy? Skonfigurowałeś bazę danych w pliku konfiguracyjnym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 oponeq 3 Opublikowano 12 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 3 minuty temu, CoFFeIN04 napisał: Są jakieś błędy? Skonfigurowałeś bazę danych w pliku konfiguracyjnym? Zawsze wszystko mi działało na localhoscie teraz jest taksamo na localhoscie i wszystko powinno dzialac bledow nie ma. Może to być przez brak essentialsa? Bo tak jak na poczatku pisalem ze go nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 Wątpię, po 2 jak z tą bazą danych, podłączona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 oponeq 3 Opublikowano 12 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 2 minuty temu, CoFFeIN04 napisał: Wątpię, po 2 jak z tą bazą danych, podłączona? jak sie laczy to z localhostem xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 No raczej nie masz bazy na localhost, możesz użyć bazy danych jakiejś darmowej np https://www.freesqldatabase.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 oponeq 3 Opublikowano 12 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 3 minuty temu, CoFFeIN04 napisał: No raczej nie masz bazy na localhost, możesz użyć bazy danych jakiejś darmowej np https://www.freesqldatabase.com/ Za około godzine popróbuje bo zaraz nie ma mnie w domu ale dodam że miałem około 3 - 4 servery na localhoscie z luckpermsami i kazdy dzialal dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 550 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 Dziwi mnie jedno, użytkownik pyta czemu mu nie działa pex a tu są odpowiedzi typu "użyj lp" a problem dalej jest XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 oponeq 3 Opublikowano 12 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 7 minut temu, kerpson napisał: Dziwi mnie jedno, użytkownik pyta czemu mu nie działa pex a tu są odpowiedzi typu "użyj lp" a problem dalej jest XD HMMMM UZYJE AZRANK WSZYSTKO ZADZIAŁA! WCALE TO NIE TAK ŻE TO NIE WINA PLUGINU :O! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 550 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 4 minuty temu, oponeq napisał: HMMMM UZYJE AZRANK WSZYSTKO ZADZIAŁA! WCALE TO NIE TAK ŻE TO NIE WINA PLUGINU :O! no wlasnie mowie, ze zamiast pomoc rozwiazac problem to sa tu dziewne odpowiedzi typu "uzyj luckyperms bo lepszy" XD /ta wiem moje komy tez sa bezsensowne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 oponeq 3 Opublikowano 12 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 Teraz, kerpson napisał: no wlasnie mowie, ze zamiast pomoc rozwiazac problem to sa tu dziewne odpowiedzi typu "uzyj luckyperms bo lepszy" XD /ta wiem moje komy tez sa bezsensowne Niby nie pomogłeś, ale przynajmniej powiedziałeś coś sensownego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 550 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 Dobra to zacznijmy tak, masz jakies błędy w konsoli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
oponeq 3
Pex: 1.23.4
Mam skonfigurowany plik permissions.yml przykladowo:
Po wpisaniu /pex user mojnick group set Gracz i po wpisaniu wiadomosci mam <NICK> i tyle brak prefixu
groups:
Gracz:
permissions:
- modifyworld.*
- essentials.msg
- essentials.tpa
- essentials.tpaccept
- essentials.tpdeny
- essentials.afk
- essentials.auto.afk
- iconomy.money
- essentials.helpop