Stasio 3 Opublikowano 11 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2021 Witam. O to kod i w funkcji odliczanie z nie wiadomych mi przyczyn nie działa if oraz wysyłanie wiadomości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LeviBoyPL 161 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 Szczerze po przeczytaniu tego kodu jestem w stanie wysłać Ci jedynie poradnik do absolutnych podstaw javy, nawet nie wiem dlaczego te przyczyny są Ci "niewiadome" https://www.codecademy.com/learn/learn-java Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Stasio 3 Opublikowano 12 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 To może chociaż powiesz co jest nie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Stasio 3 Opublikowano 12 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 Jedyny jaki jest problem to zapisanie odliczanie(sender); w public void run() ale jeżeli umieszcze te linijke w komendzie odliczanie(sender); to nie ma już błedów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 550 Opublikowano 24 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2021 no bo podajesz w tasku nulla, hello. Brak totalnych podstaw, levi powiedział co nalezy zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JaQubiaQYT 2 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 Jak mozna robic odliczanie, przy uzyciu Runnable XD Lepiej sobie ogarnij, currentTimeMillis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Stasio 3 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 Wiem że tamten kod był idiotyczny i odliczanie robi się przy użyciu HashMapy nwse 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 paweU 64 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Stasio 3
Witam. O to kod i w funkcji odliczanie z nie wiadomych mi przyczyn nie działa if oraz wysyłanie wiadomości
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi