Stasio 3 Opublikowano 11 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2021 Witam. O to kod i w funkcji odliczanie z nie wiadomych mi przyczyn nie działa if oraz wysyłanie wiadomości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LeviBoyPL 159 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 Szczerze po przeczytaniu tego kodu jestem w stanie wysłać Ci jedynie poradnik do absolutnych podstaw javy, nawet nie wiem dlaczego te przyczyny są Ci "niewiadome" Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Stasio 3 Opublikowano 12 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 To może chociaż powiesz co jest nie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Stasio 3 Opublikowano 12 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 Jedyny jaki jest problem to zapisanie odliczanie(sender); w public void run() ale jeżeli umieszcze te linijke w komendzie odliczanie(sender); to nie ma już błedów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 534 Opublikowano 24 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2021 no bo podajesz w tasku nulla, hello. Brak totalnych podstaw, levi powiedział co nalezy zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JaQubiaQYT 2 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 Jak mozna robic odliczanie, przy uzyciu Runnable XD Lepiej sobie ogarnij, currentTimeMillis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Stasio 3 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 Wiem że tamten kod był idiotyczny i odliczanie robi się przy użyciu HashMapy nwse 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 paweU 64 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Stasio 3
Witam. O to kod i w funkcji odliczanie z nie wiadomych mi przyczyn nie działa if oraz wysyłanie wiadomości
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi