DamiQYT 0 Opublikowano 11 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2021 Witam mam problem z spawnem jak zginę to daje mnie na losowe kordy wie ktos jak to naprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FaczikPL 11 Opublikowano 11 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2021 1 minutę temu, DamiQYT napisał: Witam mam problem z spawnem jak zginę to daje mnie na losowe kordy wie ktos jak to naprawić Wpisujesz tam gdzie jest środek spawna komendę "/setspawn" i "/setworldspawn" i powinno działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DamiQYT 0 Opublikowano 11 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 marca 2021 nie działa próbowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FaczikPL 11 Opublikowano 11 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2021 1 minutę temu, DamiQYT napisał: nie działa próbowałem To chcesz skrypt na /setspawn i /spawn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DamiQYT 0 Opublikowano 11 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 marca 2021 tak poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FaczikPL 11 Opublikowano 11 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2021 (edytowane) 3 minuty temu, DamiQYT napisał: tak poprosze Chcesz żeby np ranga vip miała 5 sekund żeby się teleportować na spawna a gracz np 10 sekund? Edytowane 11 marca 2021 przez FaczikPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DamiQYT 0 Opublikowano 11 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 marca 2021 nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FaczikPL 11 Opublikowano 11 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2021 Teraz, DamiQYT napisał: nie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FaczikPL 11 Opublikowano 11 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2021 (edytowane) command /setspawn [<text>]: trigger: if player has permission "setspawn.use": set {spawn.spawn} to location of player send subtitle "&c&lUstawiono miejsce spawnu!" to player command /spawn [<text>]: trigger: teleport player to {spawn.spawn} send subtitle "&e&lPrzeteleportowano na spawna!" to player Prosze daj like i na najlepszą odpowiedź Edytowane 11 marca 2021 przez FaczikPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Studziak 54 Opublikowano 11 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2021 możesz użyć pluginu essentials oraz dodatku essetnialsspawn do niego, jest to chyba najlepsza opcja dla ciebie wpisujesz /setspawn i /spawn działa normalnie, pamiętaj o daniu permisji do komendy /spawn dla graczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 11 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2021 command /setspawn: permission: default.op trigger: set {spawn} to location of player send "Ustawiono." command /spawn: trigger: teleport player to {spawn} send "Przeteleportowano." on respawn: teleport player to {spawn} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DamiQYT 0
Witam mam problem z spawnem jak zginę to daje mnie na losowe kordy wie ktos jak to naprawić
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi