Cześć.
Mam mały problem z dawaniem graczom mikstur wyczytałem, że powinno to wyglądać tak jak w kodzie poniżej:
set {_int} to arg-2
set {_g} to arg-1
if {_g} has enough space for {_int} potion of instant_health of unbreaking 1 named "&dEliksir Życia" with lore "&5Magiczny eliksir, który po wypiciu przywraca zmarłych wśród żywych...":
give potion of strong instant health of unbreaking 1 named "&dEliksir Życia" with lore "&5Magiczny eliksir, który po wypiciu przywraca zmarłych wśród żywych..." to {_g}
A błędy wyskakują takie:
[20:57:38] [Server thread/INFO]: [Skript] Reloading pezycia.sk...
[20:57:38] [Server thread/ERROR]: can't understand this condition: '{_g} has enough space for {_int} potion of instant_health of unbreaking 1 named "&dEliksir »ycia" with lore "&5Magiczny eliksir, ktˇry po wypiciu przywraca zmar│ych wťrˇd ┐ywych..."' (pezycia.sk, line 26: if {_g} has enough space for {_int} potion of instant_health of unbreaking 1 named "&dEliksir »ycia" with lore "&5Magiczny eliksir, ktˇry po wypiciu przywraca zmar│ych wťrˇd ┐ywych...":')
Pytanie
PepeeYT 1
Cześć.
Mam mały problem z dawaniem graczom mikstur wyczytałem, że powinno to wyglądać tak jak w kodzie poniżej:
A błędy wyskakują takie:
Z góry dzięki za pomoc.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi