hyhy123455 0 Opublikowano 5 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2021 Render distance jest zablokowany na 3 a jest ustawiony na 8 i sie nie chce zmienić w configu też patrzałem i było na 8 w mc mam na 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 5 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2021 (edytowane) Na ile masz ustawiony w server.propiertes view-distance? Pamiętaj, że jeśli twój serwer nie stoi na bardzo dobrej maszynie to lepiej przeboleć mniejszy dystans renderowania niż użerać się z błędami / crashami! Dodatkowo w pliku spigot.yml również możesz ustawić view-distance, ustaw go w obu miejscach na taki sam! Czy w paper.yml viewdistances masz ustawione na -1? Edytowane 5 marca 2021 przez CoFFeIN04 Kormic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
hyhy123455 0
Render distance jest zablokowany na 3 a jest ustawiony na 8 i sie nie chce zmienić
w configu też patrzałem i było na 8 w mc mam na 15
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi