Usunięty#31276 2 Opublikowano 4 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2021 Niewiedziałem jaki dać temat wiec dałem zalecenie, jak mg zmienić wiadomość że serwer jest pełny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FaczikPL 11 Opublikowano 4 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2021 (edytowane) 23 minuty temu, Szygran napisał: Niewiedziałem jaki dać temat wiec dałem zalecenie, jak mg zmienić wiadomość że serwer jest pełny? Patrz zależy czym masz na winscp lub innym programie albo na localhost, jeżeli jesteś na winscp wchodzisz tam gdzie masz serwer i tam masz spigot.yml i tam zmieniasz i tak samo na localhost chyba Edytowane 4 marca 2021 przez FaczikPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#31276 2 Opublikowano 5 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 marca 2021 13 godzin temu, FaczikPL napisał: Patrz zależy czym masz na winscp lub innym programie albo na localhost, jeżeli jesteś na winscp wchodzisz tam gdzie masz serwer i tam masz spigot.yml i tam zmieniasz i tak samo na localhost chyba to wm od miesiąca ale nie działa ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 658 Opublikowano 5 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2021 Zmieniasz server-full w spigot.yml, musi to zadziałać, oczywiście wymaga Spigota (lub jego forka). Po tej operacji wyłącz i włącz serwer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#31276 2 Opublikowano 5 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 marca 2021 5 minut temu, CoFFeIN04 napisał: Zmieniasz server-full w spigot.yml, musi to zadziałać, oczywiście wymaga Spigota (lub jego forka). Po tej operacji wyłącz i włącz serwer. ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#31276 2 Opublikowano 6 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 marca 2021 W dniu 5.03.2021 o 08:53, CoFFeIN04 napisał: Zmieniasz server-full w spigot.yml, musi to zadziałać, oczywiście wymaga Spigota (lub jego forka). Po tej operacji wyłącz i włącz serwer. a mógłbyś mi napisać po prostu skrypt, bo mi nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 658 Opublikowano 6 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2021 Wątpię, że w skrypcie to zrobisz, ale możesz ustawić fakeową max liczbę i kickować jesli liczba graczy > dana liczba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Usunięty#31276 2
Niewiedziałem jaki dać temat wiec dałem zalecenie, jak mg zmienić wiadomość że serwer jest pełny?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi