xMuffionex 105 Opublikowano 4 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2021 siemka, da sie może jakoś wyciągnąć z jakiego ip wchodzi użytkownik? Nie chodzi mi o ip usera, tylko ip serwera, bo chcialbym sprawdzac co jest jako subdomena, chodzi mi o: bedwars.mafinek.tk i jak zdobyć to, co byłoby na miejscu bedwars? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 4 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2021 W wierszu poleceń pingujesz sobie poleceniem ping domena np. ping google.com xMuffionex, Kormic, Pablososek i 1 inny 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMuffionex 105 Opublikowano 5 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 marca 2021 c o ja sie pytam jak to skriptem zrobic XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 5 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2021 (edytowane) c o ja sie pytam jak ktoś z takim ip ma ci na serwer wejść (?) chodzi ci o bungeecorda? Edytowane 5 marca 2021 przez CoFFeIN04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMuffionex 105 Opublikowano 5 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 marca 2021 boze no normalnie. wszystkie połączenia *.mojeip.pl przekierowywuje na serwer wiec czy wejdziesz z ip lubiexnightixa.mojeip.pl lub bedwars.mojeip.pl to zawsze na serwer przeniesie, i chodzi o to zeby zdobyc to co jest przed .mojeip.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 5 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2021 6 minut temu, xMuffionex napisał: boze no normalnie. o jejciu ale się ktoś tutaj zdenerwował, spokojniej troszkę Nie wydaje mi się, aby istniał prosty sposób w Skripcie na sprawdzenie tego, bo wszystkie połączenia i tak ostatecznie są kierowane na 1 ip (nawet w javie czegoś podobnego nie mogę znależć), ale powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMuffionex 105 Opublikowano 5 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 marca 2021 w javie sie da, ale chcialbym wiedziec jak w skripcie. 1 minutę temu, CoFFeIN04 napisał: o jejciu ale się ktoś tutaj zdenerwował, spokojniej troszkę bo nie umiesz czytać XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 5 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2021 2 godziny temu, xMuffionex napisał: javie sie da, skoro umiesz w javie to użyj skript-reflecta i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xMuffionex 105
siemka, da sie może jakoś wyciągnąć z jakiego ip wchodzi użytkownik? Nie chodzi mi o ip usera, tylko ip serwera, bo chcialbym sprawdzac co jest jako subdomena, chodzi mi o:
i jak zdobyć to, co byłoby na miejscu bedwars?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi