Skocz do zawartości
  • 0

Zwiekszone punkty funnyguilds

ddddd1111

Pytanie

siemka moze mi ktos pomoc z rankingiem funnyguilds? chodzi mi o to ze np jeden gracz ma 1000pkt drugi 1000pk jak pierwszy gracz zabije drugiego to dostaje za niego np +30 tak samo jak np jeden gracz ma 1300pkt drugi 1000 to pierwszy dostanie za drugiego +10 a pierwszy np -200 cos w tym stylu, to sie gdziesz zmienia w funny guilds czy na to jakis skrypt? jesli skrypt to fajnie by bylo jakby ktos mi go napisal :D

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Teraz, ddddd1111 napisał:

siemka moze mi ktos pomoc z rankingiem funnyguilds? chodzi mi o to ze np jeden gracz ma 1000pkt drugi 1000pk jak pierwszy gracz zabije drugiego to dostaje za niego np +30 tak samo jak np jeden gracz ma 1300pkt drugi 1000 to pierwszy dostanie za drugiego +10 a pierwszy np -200 cos w tym stylu, to sie gdziesz zmienia w funny guilds czy na to jakis skrypt? jesli skrypt to fajnie by bylo jakby ktos mi go napisal :D

W FunnyGuilds w configu możesz zmienić ilość zdobywanych punktów.

• 0

ja tu tylko mam 
static-attacker-change: 15
# Sekcja uzywana TYLKO jesli wybranym rank-system jest STATIC!
# Punkty zabierane osobie, ktora przegrywa walke
static-victim-change: 10
a ja chce np 1000 ranku zabile 2000 to dostaje +200 a 2000 -320 cos w tym stylu ja nie chce zeby kazdy sotawal tylko +15 i -10 na minusie bardziej pukty skonfigurowane jak ma tryhc nie wiem czy znasz serwer

• 0
5 godzin temu, ddddd1111 napisał:

ja tu tylko mam 
static-attacker-change: 15
# Sekcja uzywana TYLKO jesli wybranym rank-system jest STATIC!
# Punkty zabierane osobie, ktora przegrywa walke
static-victim-change: 10
a ja chce np 1000 ranku zabile 2000 to dostaje +200 a 2000 -320 cos w tym stylu ja nie chce zeby kazdy sotawal tylko +15 i -10 na minusie bardziej pukty skonfigurowane jak ma tryhc nie wiem czy znasz serwer

Masz w FunnyGuilds również ustawianie procentowe mniej więcej w tym miejscu, w którym znalazłeś to, co mi pokazujesz teraz.