Jaczup 22 Opublikowano 28 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2021 Dodatki do skryptów posiadam takie: Skellet, SkQuery, SkRayFall, WolfSK Wersja serwera: 1.16.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 28 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2021 1 minutę temu, KQPL napisał: Dodatki do skryptów posiadam takie: Skellet, SkQuery, SkRayFall, WolfSK Wersja serwera: 1.16.5 Pewnie posiadasz zbyt nowy dodatek SkRayFall. Mimo wszystko zalecam użyć 'title' ze Skripta. send title "test 1" with subtitle "test 2" for 1 second Podmień sobie wszystkie 'title' według tego wzoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jaczup 22 Opublikowano 28 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2021 (edytowane) 1 minutę temu, Kormic napisał: Pewnie posiadasz zbyt nowy dodatek SkRayFall. Mimo wszystko zalecam użyć 'title' ze Skripta. send title "test 1" with subtitle "test 2" for 1 second Podmień sobie wszystkie 'title' według tego wzoru. Dzięki, a dasz mi link do starszej wersji SkRayFall, która wspiera 1.16 Edytowane 28 lutego 2021 przez KQPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 28 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2021 Teraz, KQPL napisał: Dzięki, a dasz mi link do starszej wersji SkRayFall W mojej ocenie najlepsza wersja to 1.9.21. Działa na niej poprawnie najwięcej rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jaczup 22 Opublikowano 28 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2021 19 minut temu, Kormic napisał: W mojej ocenie najlepsza wersja to 1.9.21. Działa na niej poprawnie najwięcej rzeczy. Dzięki za pomoc, temat do zamknięcia. Problem nadal występuję @Kormic z tą wersją co podałeś Łączę posty. Notatka dodana przez Glicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 28 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2021 Teraz, KQPL napisał: Problem nadal występuję @Kormic z tą wersją co podałeś Ale jaki problem? Jedyny błąd jaki podałeś, to było z 'title'. Podmień sobie to na 'title' ze Skripta. Dałem ci wzór, wiesz co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jaczup 22 Opublikowano 28 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2021 Ok, podmieniłem, ale to jest dla wszystkich graczy czy dla jednego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 28 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2021 1 minutę temu, KQPL napisał: Ok, podmieniłem, ale to jest dla wszystkich graczy czy dla jednego? Ten wzór, który ci podrzuciłem, jest tylko dla jednego gracza. Tego w evencie ('event-player'). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jaczup 22 Opublikowano 28 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2021 Kormic, mógłbyś pomóc mi za pomocą Discord'a dodałem Cię mój nick to Jaczup#5667 @Kormic Łączę posty. Notatka dodana przez Glicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 28 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2021 2 minuty temu, KQPL napisał: Kormic, mógłbyś pomóc mi za pomocą Discord'a dodałem Cię mój nick to Jaczup#5667 Nie, nie będę akceptował na Discordzie. Po prostu powiedz jaki jest problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jaczup 22 Opublikowano 28 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2021 Już jest wszystko ok, temat do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Jaczup 22
Dodatki do skryptów posiadam takie: Skellet, SkQuery, SkRayFall, WolfSK
Wersja serwera: 1.16.5
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi