_Hezer_ 1 Opublikowano 27 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2021 Witam, mam problem z pluginem skript ciągle jak chce reloadowac skrypt to wyskakuje mi taki oto błąd Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Nie miałem nigdy takiego problemu z skriptem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 27 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2021 4 minuty temu, _Hezer_ napisał: Witam, mam problem z pluginem skript ciągle jak chce reloadowac skrypt to wyskakuje mi taki oto błąd Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Nie miałem nigdy takiego problemu z skriptem. Podaj proszę: wersję serwera silnik serwera wersję Skripta listę dodatków do Skripta wraz z ich wersjami błędy w konsoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Hezer_ 1 Opublikowano 27 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2021 1 minutę temu, Kormic napisał: Podaj proszę: wersję serwera silnik serwera wersję Skripta listę dodatków do Skripta wraz z ich wersjami błędy w konsoli 1.8.8 spigot 2.2 dev36 skript reflect, skquery, skrayfall Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 27 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2021 Teraz, _Hezer_ napisał: 1.8.8 spigot 2.2 dev36 skript reflect, skquery, skrayfall Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Pokaż jeszcze ten skrypt. Mogę ci od razu zalecić pobranie Skripta 2.5.3 od Matocolotoe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Hezer_ 1 Opublikowano 27 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2021 1 minutę temu, Kormic napisał: Mogę ci od razu zalecić pobranie Skripta 2.5.3 od Matocolotoe. Bedzie dzialac na 1.8.8? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 27 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2021 (edytowane) Teraz, _Hezer_ napisał: Bedzie dzialac na 1.8.8? Tak, będzie. EDIT: Jeżeli nie zadziała, spróbuj bez dodatków do Skripta. Jeżeli nadal nie będzie działać: wyłącz serwer zapisz swoje skrypty i/lub zmienne w bezpiecznym miejscu usuń folder Skript włącz ponownie serwer wrzuć z powrotem wcześniej zapisane skrypty i/lub zmienne do nowo utworzonego folderu Skript dla pewności zrestartuj serwer Edytowane 27 lutego 2021 przez Kormic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Hezer_ 1 Opublikowano 27 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2021 5 minut temu, Kormic napisał: Tak, będzie. Wgrałem i jest Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 27 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2021 Teraz, _Hezer_ napisał: Wgrałem i jest Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zobacz co napisałem wyżej w edytowanym poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Hezer_ 1 Opublikowano 27 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2021 10 minut temu, Kormic napisał: Zobacz co napisałem wyżej w edytowanym poście. Nie zadziałało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 27 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2021 (edytowane) 6 minut temu, _Hezer_ napisał: Nie zadziałało W takim razie włącz serwer jedynie ze Skriptem i zrób jakiś prosty skrypt. Nadal mi mimo wszystko nie pokazałeś tego skryptu chociaż prosiłem. No szkoda. W ostateczności zaktualizuj silnik serwera do najnowszej wersji na Spigot'cie 1.8.8. Jak i to nie zadziała, spróbuj z PaperSpigotem (Paper). EDIT: Mimo wszystko najlepiej byłoby zaktualizować serwer do jakiejś nowszej wersji (1.12.2, 1.16.5, itd.). Edytowane 27 lutego 2021 przez Kormic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Hezer_ 1 Opublikowano 27 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2021 40 minut temu, Kormic napisał: W takim razie włącz serwer jedynie ze Skriptem i zrób jakiś prosty skrypt. Nadal mi mimo wszystko nie pokazałeś tego skryptu chociaż prosiłem. No szkoda. W ostateczności zaktualizuj silnik serwera do najnowszej wersji na Spigot'cie 1.8.8. Jak i to nie zadziała, spróbuj z PaperSpigotem (Paper). Po informuję jak zadziała a nie pokazałem skryptu bo z każdym to tak działa. 40 minut temu, Kormic napisał: W takim razie włącz serwer jedynie ze Skriptem i zrób jakiś prosty skrypt. Nadal mi mimo wszystko nie pokazałeś tego skryptu chociaż prosiłem. No szkoda. W ostateczności zaktualizuj silnik serwera do najnowszej wersji na Spigot'cie 1.8.8. Jak i to nie zadziała, spróbuj z PaperSpigotem (Paper). EDIT: Mimo wszystko najlepiej byłoby zaktualizować serwer do jakiejś nowszej wersji (1.12.2, 1.16.5, itd.). Nie zadziałało dalej skript jest na czerwono. Łączę posty. Notatka dodana przez Glicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 27 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2021 3 minuty temu, _Hezer_ napisał: Nie zadziałało dalej skript jest na czerwono. Jesteś pewien, że pobrałeś odpowiedniego Skripta? Nie ma błędów w konsoli przy włączaniu serwera? Jeżeli nie ma, masz dwa wyjścia. 1. Użycie innej wersji Skripta: 2.5 od Matocolotoe 2.2 od bensku 2.2-dev37c 2.2 Fixes V10 2.2 Fixes V8b 2. Zaktualizowanie wersji serwera do jakiejś nowszej (co najmniej 1.9.4) i użycie najnowszego Skripta od bensku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Hezer_ 1 Opublikowano 27 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2021 22 minuty temu, Kormic napisał: Jesteś pewien, że pobrałeś odpowiedniego Skripta? Nie ma błędów w konsoli przy włączaniu serwera? Jeżeli nie ma, masz dwa wyjścia. 1. Użycie innej wersji Skripta: 2.5 od Matocolotoe 2.2 od bensku 2.2-dev37c 2.2 Fixes V10 2.2 Fixes V8b 2. Zaktualizowanie wersji serwera do jakiejś nowszej (co najmniej 1.9.4) i użycie najnowszego Skripta od bensku. Nie wgrywa się żaden z podanych skryptów jest albo czerwony albo w ogóle się nie wgrywa wersji nie zmienię bo robię tryb specjalnie pod tą wersję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Hezer_ 1 Opublikowano 28 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2021 14 godzin temu, Kormic napisał: Jesteś pewien, że pobrałeś odpowiedniego Skripta? Nie ma błędów w konsoli przy włączaniu serwera? Jeżeli nie ma, masz dwa wyjścia. 1. Użycie innej wersji Skripta: 2.5 od Matocolotoe 2.2 od bensku 2.2-dev37c 2.2 Fixes V10 2.2 Fixes V8b 2. Zaktualizowanie wersji serwera do jakiejś nowszej (co najmniej 1.9.4) i użycie najnowszego Skripta od bensku. Teraz ładuję się skript i niektóre skrypty jak reloaduje to działa a 2 nie działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 28 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2021 1 minutę temu, _Hezer_ napisał: Teraz ładuję się skript i niektóre skrypty jak reloaduje to działa a 2 nie działają Zrestartuj serwer i powiedz którego Skripta użyłeś oraz jakie masz dodatki na serwerze. Powiedz również w jaki sposób to naprawiałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Hezer_ 1 Opublikowano 28 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2021 37 minut temu, Kormic napisał: Zrestartuj serwer i powiedz którego Skripta użyłeś oraz jakie masz dodatki na serwerze. Powiedz również w jaki sposób to naprawiałeś. Używam teraz skripta na 1.7.2 jest na zielono ale ten sam problem ze skryptami jak reloaduje. Nie mam dodatków usunąłem je. Próbowałem naprawić to zmieniając silniki i wersje skripta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Hezer_ 1 Opublikowano 28 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2021 53 minuty temu, Kormic napisał: Zrestartuj serwer i powiedz którego Skripta użyłeś oraz jakie masz dodatki na serwerze. Powiedz również w jaki sposób to naprawiałeś. Mam takie błędy w konsoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
_Hezer_ 1
Witam, mam problem z pluginem skript ciągle jak chce reloadowac skrypt to wyskakuje mi taki oto błąd Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Nie miałem nigdy takiego problemu z skriptem.
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi