AdasAdasiek 2 Opublikowano 27 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2021 Potrzebuje prostego skryptu na schowek, lecz chce zeby zawierał on jedną rzecz jeszcze: - włączenie go na kilka światów (np: są swiaty: world, world_nether, world_the_end a ja chce aby były tylko na world_nether, world_the_end) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 27 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2021 W dniu 27.02.2021 o 12:26, AdasAdasiek napisał: Potrzebuje prostego skryptu na schowek, lecz chce zeby zawierał on jedną rzecz jeszcze: - włączenie go na kilka światów (np: są swiaty: world, world_nether, world_the_end a ja chce aby były tylko na world_nether, world_the_end) Proszę. Na górze skryptu masz sekcję konfiguracyjną. AdasAdasiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AdasAdasiek 2 Opublikowano 27 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2021 Dziękuję, Skrypt działa można zamknąć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Studziak 49 Opublikowano 28 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2021 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Studziak 49 Opublikowano 28 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
AdasAdasiek 2
Potrzebuje prostego skryptu na schowek, lecz chce zeby zawierał on jedną rzecz jeszcze:
- włączenie go na kilka światów (np: są swiaty: world, world_nether, world_the_end a ja chce aby były tylko na world_nether, world_the_end)
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi