dejwidek 0 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 Hej. Chcę, aby po zabiciu gracza wykonywała się komenda /addexp (nick gracza, który był zabójcą). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sledziu 2 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 on death: if attacker is a player: if victim is a player: execute console command "addexp %attacker%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 5 godzin temu, dejwidek napisał: Hej. Chcę, aby po zabiciu gracza wykonywała się komenda /addexp (nick gracza, który był zabójcą). Proszę. on death of player: attacker is a player execute console command "addexp %attacker%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dejwidek 0
Hej. Chcę, aby po zabiciu gracza wykonywała się komenda /addexp (nick gracza, który był zabójcą).
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi