MagicLa 0 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 Hej, mam do was krótkie pytanie. Jak się anzywa (skrypt/plugin) dzięki któremu uzyskamy dokładnie taki efekt jak na zdjęciu poniżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 6 godzin temu, MagicLa napisał: Hej, mam do was krótkie pytanie. Jak się anzywa (skrypt/plugin) dzięki któremu uzyskamy dokładnie taki efekt jak na zdjęciu poniżej? Jest to plugin HolographicDisplays. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 oskarus2011 7 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 7 godzin temu, MagicLa napisał: Hej, mam do was krótkie pytanie. Jak się anzywa (skrypt/plugin) dzięki któremu uzyskamy dokładnie taki efekt jak na zdjęciu poniżej? Jeżeli ci chodzi o to - by za pomocą skryptu stworzyć hologram - użyj HolographicDisplaysAddon - dokumentacja do tego pluginu znajdziesz na skripthub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MagicLa 0
Hej, mam do was krótkie pytanie. Jak się anzywa (skrypt/plugin) dzięki któremu uzyskamy dokładnie taki efekt jak na zdjęciu poniżej?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi