_Piotrek_ 1 Opublikowano 24 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 hej potzrebuje slryptu na patyk ostarosc 20 i z ekektem powalenia(mniej wazne) i oslepienia Napisal by mi go ktos? z góry dziekuje Poprawiam formatowanie. Notatka dodana przez CountingDogs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 24 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 19 godzin temu, _Piotrek_ napisał: hej potzrebuje slryptu na patyk ostarosc 20 i z ekektem powalenia(mniej wazne) i oslepienia Napisal by mi go ktos? z góry dziekuje Proszę. Wymagany Skript 2.5 lub nowszy. command /patyk: trigger: give player stick of sharpness 20 named "&aPatyk" on damage of player: attacker's tool is stick of sharpness 20 named "&aPatyk" apply potion of blindness 1 to victim for 5 seconds replacing existing effect Jeżeli masz starszego Skripta i nie możesz zaktualizować, zamień ostatnią linijkę na: remove blindness from victim apply potion of blindness 1 to victim for 5 seconds Poprawiam formatowanie w cytacie. Notatka dodana przez CountingDogs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Piotrek_ 1 Opublikowano 24 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 Teraz, Kormic napisał: Proszę. Wymagany Skript 2.5 lub nowszy. command /patyk: trigger: give player stick of sharpness 20 named "&aPatyk" on damage of player: attacker's tool is stick of sharpness 20 named "&aPatyk" apply potion of blindness 1 to victim for 5 seconds replacing existing effect Jeżeli masz starszego Skripta i nie możesz zaktualizować, zamień ostatnią linijkę na: remove blindness from victim apply potion of blindness 1 to victim for 5 seconds dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
_Piotrek_ 1
hej potzrebuje slryptu na patyk ostarosc 20 i z ekektem powalenia(mniej wazne) i oslepienia
Napisal by mi go ktos?
z góry dziekuje
Poprawiam formatowanie.
Notatka dodana przez CountingDogs
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi