XNcronxYT 0 Opublikowano 24 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 Witam, mam pytanie czy jest jakas mozliwosc dodania glowki ze skinem do gui ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 24 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 3 minuty temu, XNcronxYT napisał: Witam, mam pytanie czy jest jakas mozliwosc dodania glowki ze skinem do gui ? Tak. Użyj w tym celu dodatku SkBee. set slot 0 of player's current inventory to player head with nbt "NBT" NBT weźmiesz z tej główki (pewnie ze strony internetowej z jakiejś bazy główek). Pamiętaj o podwojeniu cudzysłowów wewnątrz NBT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XNcronxYT 0 Opublikowano 24 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 4 minuty temu, Kormic napisał: Tak. Użyj w tym celu dodatku SkBee. set slot 0 of player's current inventory to player head with nbt "NBT" NBT weźmiesz z tej główki (pewnie ze strony internetowej z jakiejś bazy główek). Pamiętaj o podwojeniu cudzysłowów wewnątrz NBT. a dodasz mi tutaj jeszcze nazwe oraz lore i zeby jeszcze to komende po kliknieciu wykonywalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 24 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 1 minutę temu, XNcronxYT napisał: a dodasz mi tutaj jeszcze nazwe oraz lore i zeby jeszcze to komende po kliknieciu wykonywalo Zobacz sobie poradnik Heliosa o tworzeniu GUI w Skript. Tam masz to wyjaśnione, znajdziesz ten poradnik w dziale "Skript > Poradniki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XNcronxYT 0 Opublikowano 24 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 22 minuty temu, Kormic napisał: Zobacz sobie poradnik Heliosa o tworzeniu GUI w Skript. Tam masz to wyjaśnione, znajdziesz ten poradnik w dziale "Skript > Poradniki". Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! @Helios1993 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 24 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 3 minuty temu, XNcronxYT napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! @Helios1993 Nie przeczytałeś tego ze zrozumieniem i pomieszałeś formatowanie ze Skripta z formatowaniem z SkQuery. Wracaj do poradnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XNcronxYT 0 Opublikowano 24 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 3 godziny temu, Kormic napisał: Nie przeczytałeś tego ze zrozumieniem i pomieszałeś formatowanie ze Skripta z formatowaniem z SkQuery. Wracaj do poradnika. nie rozumiem tego, proszę o pomoc jak zrobic komende klikając na przedmiot w gui. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 24 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 Teraz, XNcronxYT napisał: nie rozumiem tego, proszę o pomoc jak zrobic komende klikając na przedmiot w gui. Pokaż czego nie rozumiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XNcronxYT 0 Opublikowano 24 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 2 minuty temu, Kormic napisał: Pokaż czego nie rozumiesz. set player's current inventory's slot 6 to ("zNekron" parsed as offline player)'s skull named "eloooo" to be unsteable - takie cos mi nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 24 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 Teraz, XNcronxYT napisał: set player's current inventory's slot 6 to ("zNekron" parsed as offline player)'s skull named "eloooo" to be unsteable - takie cos mi nie dziala A ja napisałem dlaczego nie działa. 'set slot' pochodzi z czystego Skripta, a 'to be unstealable' z SkQuery. Patrzyłeś w ogóle do tego poradnika? Daj link abym wiedział czy czytasz w ogóle to co trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XNcronxYT 0 Opublikowano 24 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 Teraz, Kormic napisał: A ja napisałem dlaczego nie działa. 'set slot' pochodzi z czystego Skripta, a 'to be unstealable' z SkQuery. Patrzyłeś w ogóle do tego poradnika? Daj link abym wiedział czy czytasz w ogóle to co trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XNcronxYT 0 Opublikowano 24 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 1 minutę temu, Kormic napisał: A ja napisałem dlaczego nie działa. 'set slot' pochodzi z czystego Skripta, a 'to be unstealable' z SkQuery. Patrzyłeś w ogóle do tego poradnika? Daj link abym wiedział czy czytasz w ogóle to co trzeba. wiec jak zrobic aby gracze nie mogli brac itemkow z gui ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 24 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 1 minutę temu, XNcronxYT napisał: wiec jak zrobic aby gracze nie mogli brac itemkow z gui ? Przeczytaj na spokojnie ten poradnik, spróbuj przepisywać kod z poradnika i czytaj dokładnie te opisy, a zrozumiesz. Nikt nie oczekuje, że zrozumiesz to bez praktyki. Przepisywanie kodu również jest niezwykle pomocne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
XNcronxYT 0
Witam, mam pytanie czy jest jakas mozliwosc dodania glowki ze skinem do gui ?
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi