krl 5 Opublikowano 24 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 siema, potrzebuje pomocy w napisaniu skryptu na pokazywanie całego totalnie inventory(armor i druga ręka). I żeby nie można było wkładać ani wyciągać. Z góry dziękuje za pomoc. Buziaki i pozdrowienia od całej rodziny Karolaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 24 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 1 minutę temu, krl napisał: siema, potrzebuje pomocy w napisaniu skryptu na pokazywanie całego totalnie inventory(armor i druga ręka). I żeby nie można było wkładać ani wyciągać. Z góry dziękuje za pomoc. Buziaki i pozdrowienia od całej rodziny Karolaków. Mam nadzieję, że nie ma być aktualizowane na bieżąco, prawda? Chodzi o to, że to byłoby ciężkie do zrobienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krl 5 Opublikowano 24 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 2 minuty temu, Kormic napisał: Mam nadzieję, że nie ma być aktualizowane na bieżąco, prawda? Chodzi o to, że to byłoby ciężkie do zrobienia. no tak, o to chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 24 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 (edytowane) 13 minut temu, krl napisał: no tak, o to chodzi Proszę. To jest mój stary skrypt, ale spełnia funkcję, o którą prosiłeś + pozwala sprawdzać kilka innych informacji o graczu (np. życie, poziom, lokalizacja, efekty, itd.). Wystarczyło do niego dodać jedynie blokowanie przenoszenia przedmiotów. Wymagany Skript 2.5.2 lub nowszy. Edytowane 24 lutego 2021 przez Kormic krl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krl 5 Opublikowano 24 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 Teraz, Kormic napisał: Proszę. To jest mój stary skrypt, ale spełnia funkcję, o którą prosiłeś + pozwala sprawdzać kilka innych informacji o graczu (np. życie, poziom, lokalizacja, efekty, itd.). Wystarczyło do niego dodać jedynie blokowanie przenoszenia przedmiotów. dziekuje bardzo, bog odplaci Ci to w dzieciach Kormic 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
krl 5
siema, potrzebuje pomocy w napisaniu skryptu na pokazywanie całego totalnie inventory(armor i druga ręka). I żeby nie można było wkładać ani wyciągać. Z góry dziękuje za pomoc. Buziaki i pozdrowienia od całej rodziny Karolaków.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi