sKIPERR 0 Opublikowano 23 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2021 [ciach] mi hasło i nie moge przez to wbić na serwer, czy dało by radę usunąć hasło które teraz jest i nowe stworzyć? Usuwam wulgaryzm. Notatka dodana przez CountingDogs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 oskarus2011 7 Opublikowano 23 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2021 10 godzin temu, sKIPERR napisał: [ciach] mi hasło i nie moge przez to wbić na serwer, czy dało by radę usunąć hasło które teraz jest i nowe stworzyć? Jeżeli używasz AuthME usuń plik database.db w innych pluginach bedzie to podobnie Usuwam wulgaryzm w cytacie. Notatka dodana przez CountingDogs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 23 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2021 10 godzin temu, sKIPERR napisał: [ciach] mi hasło i nie moge przez to wbić na serwer, czy dało by radę usunąć hasło które teraz jest i nowe stworzyć? Nie rozumiem w ogóle o czym ty mówisz. Opisz dokładniej twój problem. Usuwam wulgaryzm z cytatu. Notatka dodana przez CountingDogs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tidiereqq 6 Opublikowano 23 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2021 (edytowane) Jeśli Jest to twój serwer, i masz dostęp do konsoli , posiadasz plugin authme, To wpisz w konsoli "authme unregister nick" a jeśli nie masz konsoli , i nie jest to twój serwer to napisz do admina W sprawie odzyskania konta. Jeśli serwer ma włączoną opcję odzyskiwania konta przez e-maila i wcześniej powiązałeś swój email wpisz /email recovery <twój email> i na emailu wyśle ci kod który musisz wpisać na czacie /email veryfication <kod> Innej opcji nie widzę. Edytowane 23 lutego 2021 przez Tidiereqq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sKIPERR 0
[ciach] mi hasło i nie moge przez to wbić na serwer, czy dało by radę usunąć hasło które teraz jest i nowe stworzyć?
Usuwam wulgaryzm.
Notatka dodana przez CountingDogs
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi