Skocz do zawartości
  • 0

Problem z SK+


herhor67
 Udostępnij

Pytanie

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

  • 0

no to tak:

najnowszy spigot

 

logi:

[20:35:55] [Server thread/INFO]: [Skript] Reloading the config and all scripts...[20:35:55] [Server thread/INFO]: Loaded a total of 10567 english aliases[20:35:55] [Server thread/WARN]: There are no aliases defined for the following ids: 160, 161, 162, 163, 164, 174, 175, 422#potem cos jeczal o jakims skrypcie[20:35:57] [Server thread/INFO]: All scripts loaded without errors.[20:35:57] [Server thread/INFO]: Loaded 21 scripts with a total of 104 triggers and 50 commands in 2.7 seconds[20:35:57] [Server thread/INFO]: [Skript] Successfully reloaded the config and all scripts.

Edytowane przez herhor67
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 0

tzn myslisz ze mam 1.7.8? mozliwe bo przy ladowaniu serwera pisalo cos o UUID

nie masz moze linka bo ja mam linka do zawsze najnowszego :(

ja sie denerwuje bo mi skrypt nie działa a robilem wg. poradnika Parrota, chyba zglosze do nich wniosek o odszkodowanie za zmarnowane 2 godziny i nerwy :)

ale to dziwne, na silnik 1.7.5 i starsze nie da sie wejsc mc 1.7.8 a na odwrot sie da?

no ale zobaczymy

ok znalazlem jakis 1.7.2, czy on sie nadaje?

http://dl.thinkofdeath.co.uk/spigot/spigot-1.7.2-'>>http://dl.thinkofdeath.co.uk/spigot/spigot-1.7.2- R0.4-SNAPSHOT.jar 
Edytowane przez herhor67
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...