NaxterEK 3 Opublikowano 20 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 Siema napisal by ktos skrypt na levele ? w sensie ze jak sie kopie stone to wbija sie level ktory jest pokazywany przed ranga np [LVL.0] [Gracz] ? np pierwszy lvl za 1k wykopanego 2 za 2x tyle ? z gory dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 W1c3k 1 Opublikowano 20 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 (edytowane) nie testowałem bo na szybko pisałem na szybko pisałem i zapomniałem zmienić poziomów XDDD zaraz zmienie ci Edytowane 20 lutego 2021 przez W1c3k Łącze posty Notatka dodana przez Studziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NaxterEK 3 Opublikowano 20 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 zepsulo rangi jak to wgralem i zaspamilo bledami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 W1c3k 1 Opublikowano 20 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 masz to bo nie zmieniłem poziomów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NaxterEK 3 Opublikowano 20 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 jak to wgrywam to jest jak by takie bledy i psuje rangi czyli [none] nick takie bledy - Imgur: The magic of the Internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 20 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 (edytowane) 12 minut temu, W1c3k napisał: nie testowałem bo na szybko pisałem Tak szczerze to jest to gówniany skrypt. Masa niepotrzebnego kodu i wiele dziwnych rozwiązań. 54 minuty temu, NaxterEK napisał: Siema napisal by ktos skrypt na levele ? w sensie ze jak sie kopie stone to wbija sie level ktory jest pokazywany przed ranga np [LVL.0] [Gracz] ? np pierwszy lvl za 1k wykopanego 2 za 2x tyle ? z gory dzieki za pomoc Proszę. Wymagany dodatek skript-placeholders do rejestrowania placeholderu. Możesz sobie go użyć w pluginie na czat. Placeholder to '%skript_mined_level%'. on mine of stone: add 1 to {minedAmount::%player%} {minedAmount::%player%} >= ({minedLevel::%player%} * 1000) add 1 to {minedLevel::%player%} set {minedAmount::%player%} to 0 send "&aOtrzymałeś %{minedLevel::%player%}% poziom!" to player on join: {minedLevel::%player%} is not set set {minedLevel::%player%} to 1 on placeholderapi request for prefix "skript": placeholder is "skript_mined_level" set result to "[LVL.%{minedLevel::%player%}%]" Jeżeli natomiast nie masz żadnego pluginu formatującego czat, wystarczy sam Skript. on mine of stone: add 1 to {minedAmount::%player%} {minedAmount::%player%} >= ({minedLevel::%player%} * 1000) add 1 to {minedLevel::%player%} set {minedAmount::%player%} to 0 send "&aOtrzymałeś %{minedLevel::%player%}% poziom!" to player on join: {minedLevel::%player%} is not set set {minedLevel::%player%} to 1 on chat: set chat format to "&e[LVL.%{minedLevel::%player%}%] &b[player] &7-> &6[message]" Edytowane 20 lutego 2021 przez Kormic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NaxterEK 3 Opublikowano 20 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 ymm nie dziala xd wgralem skript-placeholders i nie dziala nic przed ranga sie nie pokazuje łącze posty Notatka dodana przez Studziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 20 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 (edytowane) 6 minut temu, NaxterEK napisał: wgralem skript-placeholders i nie dziala nic przed ranga sie nie pokazuje Jaki plugin używasz do formatowania czatu? Pokaż jak to wstawiłeś. EDIT: Zapomniałem wspomnieć, że wymagane jest również PlaceholderAPI. Edytowane 20 lutego 2021 przez Kormic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NaxterEK 3 Opublikowano 20 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 no wgralem ten skrypt i te 2 pluginy i nie dziala a uzywam essentials i luckperms 29 minut temu, Kormic napisał: Jaki plugin używasz do formatowania czatu? Pokaż jak to wstawiłeś. EDIT: Zapomniałem wspomnieć, że wymagane jest również PlaceholderAPI. a dobra dziala tylko jest [lvl <none>] łącze posty Notatka dodana przez Studziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 20 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 3 minuty temu, NaxterEK napisał: a dobra dziala tylko jest [lvl <none>] Wejdź ponownie na serwer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NaxterEK 3 Opublikowano 20 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 a jeszcze jedno da sie zmienic zeby to nie zmienialo mi kolorow w sensie tego &b[player] &7-> &6[message]" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 20 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 Teraz, NaxterEK napisał: a jeszcze jedno da sie zmienic zeby to nie zmienialo mi kolorow w sensie tego &b[player] &7-> &6[message]" No to zamień sobie nawiasy kwadratowe na procenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NaxterEK 3 Opublikowano 20 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 nic nie dalo to i na jakiej zasadzie to daje level ? co iles wykopanego czy jak xd łącze posty Notatka dodana przez Studziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 20 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 1 minutę temu, NaxterEK napisał: nic nie dalo to To ja nie rozumiem co ty chcesz. Weź opisz jak to ma działać. Teraz, NaxterEK napisał: i na jakiej zasadzie to daje level ? co iles wykopanego czy jak xd Tak jak napisałeś w twoim zleceniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Studziak 54 Opublikowano 20 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NaxterEK 3 Opublikowano 20 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 wszystko dobrze dziala tylko 1 rzecz jest zle bo mi zmienia chat u mnie jest np wlasciciel NaxterEK i pisze na kolor &c a gracz pisze na kolor &f a to wszystkim ranga zmienia na jeden kolor pisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 20 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 1 minutę temu, NaxterEK napisał: wszystko dobrze dziala tylko 1 rzecz jest zle bo mi zmienia chat u mnie jest np wlasciciel NaxterEK i pisze na kolor &c a gracz pisze na kolor &f a to wszystkim ranga zmienia na jeden kolor pisania Ale miałeś sobie użyć tego pierwszego skryptu w pluginie na chat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NaxterEK 3 Opublikowano 20 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 dobra nwm jestem debilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NaxterEK 3 Opublikowano 20 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 jak ja mam to do essentialsa wklejic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 21 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2021 15 godzin temu, NaxterEK napisał: jak ja mam to do essentialsa wklejic Essentials formatuje ci czat, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NaxterEK 3 Opublikowano 24 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
NaxterEK 3
Siema napisal by ktos skrypt na levele ? w sensie ze jak sie kopie stone to wbija sie level ktory jest pokazywany przed ranga np [LVL.0] [Gracz] ?
np pierwszy lvl za 1k wykopanego 2 za 2x tyle ? z gory dzieki za pomoc
25 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi