MrDiament 1 Opublikowano 20 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 Witam mam problem bo nie mogę zrobić tak by dawało blok szkła graczowi jak pisze: add 32 red glass block to player Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Kormic 1925 Opublikowano 20 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 1 minutę temu, MrDiament napisał: Witam mam problem bo nie mogę zrobić tak by dawało blok szkła graczowi jak pisze: add 32 red glass block to player Poprawny alias wygląda tak. red stained glass block Misio12320 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrDiament 1 Opublikowano 20 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 ale to daje mi nie blok szkła tylko no to 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 20 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 1 minutę temu, MrDiament napisał: ale to daje mi nie blok szkła tylko no to 2 Nie rozumiem. Masz na myśli szybę? Pokaż twój kod jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrDiament 1 Opublikowano 20 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 1 minutę temu, Kormic napisał: Nie rozumiem. Masz na myśli szybę? Pokaż twój kod jeszcze raz. if "%clicked slot%" is "27": if player has 64 emerald: if player can hold 32 red glass: remove 64 emerald from player add 32 red stained glass block to player send "&2&l» &a&lINFORMACJA! &7Pomysline Zakupiono: &fCzerwone Szklo &8(&f&nx32&r&8)" wait 5 tick stop else: close player's inventory send player title "&8✘ &c&lSklep &8✘" with subtitle "&aNie Masz Miejsca W Ekwipunku!" for 5 seconds else: close player's inventory send player title "&8✘ &c&lSklep &8✘" with subtitle "&aNie Stac Cie Na To!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrDiament 1 Opublikowano 20 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 1 minutę temu, Kormic napisał: Nie rozumiem. Masz na myśli szybę? Pokaż twój kod jeszcze raz. tak mam na myśli szybę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 20 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 1 minutę temu, MrDiament napisał: tak mam na myśli szybę Usuń w takim razie 'block' i zobacz czy zadziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrDiament 1 Opublikowano 20 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 2 minuty temu, Kormic napisał: Usuń w takim razie 'block' i zobacz czy zadziała. nie działa mi dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 20 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 Teraz, MrDiament napisał: nie działa mi dalej To użyj 'red glass' i tyle. Jak nadal nie zadziała, podaj proszę: wersję serwera silnik serwera wersję Skripta listę dodatków do Skripta wraz z wersjami błędy przy przeładowaniu skryptu błędy w konsoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrDiament 1 Opublikowano 20 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 1 minutę temu, Kormic napisał: To użyj 'red glass' i tyle. Jak nadal nie zadziała, podaj proszę: wersję serwera silnik serwera wersję Skripta listę dodatków do Skripta wraz z wersjami błędy przy przeładowaniu skryptu błędy w konsoli 1.8.8 paper spigot ostatnia stabilna skdragon, skQuery, skRayFall i wildskript brak brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 20 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 1 minutę temu, MrDiament napisał: 1.8.8 paper spigot ostatnia stabilna skdragon, skQuery, skRayFall i wildskript brak brak Jak to ostatnia stabilna? Pokaż skąd ją pobrałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrDiament 1 Opublikowano 20 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 3 minuty temu, Kormic napisał: Jak to ostatnia stabilna? Pokaż skąd ją pobrałeś. nie pamiętam już to było dawno jak pisze /sk update check to mi pisze the latest aaaaaaaaaa nie ważne XDD najnowsza jednak XDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 20 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 Teraz, MrDiament napisał: nie pamiętam już to było dawno jak pisze /sk update check to mi pisze the latest aaaaaaaaaa nie ważne XDD najnowsza jednak XDDD Najnowsza od bensku nie działa na wersji 1.8.8. Zapewniam cię. Użyj Skript 2.5.3 od Matocolotoe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrDiament 1 Opublikowano 20 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 1 minutę temu, Kormic napisał: Najnowsza od bensku nie działa na wersji 1.8.8. Zapewniam cię. Użyj Skript 2.5.3 od Matocolotoe. podasz link do pobrania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 20 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 Teraz, MrDiament napisał: podasz link do pobrania? Wyszukaj sobie "skript matocolotoe releases". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrDiament 1 Opublikowano 20 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 5 minut temu, Kormic napisał: Wyszukaj sobie "skript matocolotoe releases". ten skript teraz mi wgl nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 20 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 Teraz, MrDiament napisał: ten skript teraz mi wgl nie działa Pokaż cały log przy starcie serwera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrDiament 1 Opublikowano 20 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 (edytowane) 3 minuty temu, Kormic napisał: Pokaż cały log przy starcie serwera. tylko jest 1 problem ja już to usunąłem a dało by się np 95:14 jakoś to zrobić? Edytowane 20 lutego 2021 przez MrDiament Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 20 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 20 minut temu, MrDiament napisał: tylko jest 1 problem ja już to usunąłem a dało by się np 95:14 jakoś to zrobić? Pewnie by się dało, tylko że numeryczne ID już w 1.8.8 były odradzane w używaniu. Mimo wszystko możesz spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrDiament 1 Opublikowano 20 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 (edytowane) Godzinę temu, Kormic napisał: Pewnie by się dało, tylko że numeryczne ID już w 1.8.8 były odradzane w używaniu. Mimo wszystko możesz spróbować. Czemu są odradzone skoro działają? Edytowane 20 lutego 2021 przez MrDiament Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 20 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 Teraz, MrDiament napisał: Czemu są odradzone skoro działają? Gdyż już wtedy wychodziły z użycia i w Skript'cie powinno być ostrzeżenie o tym. Skoro działa, problem rozwiązany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MrDiament 1
Witam mam problem bo nie mogę zrobić tak by dawało blok szkła graczowi jak pisze: add 32 red glass block to player
27 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi