arbuzp1 0 Opublikowano 19 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 chcialbym skrypt na sprzedawanie kwarcu tyle ile masz w eq tyle kwarcu ma sprzedac ale 1 kwarc 9 $ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 19 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 5 minut temu, arbuzp1 napisał: chcialbym skrypt na sprzedawanie kwarcu tyle ile masz w eq tyle kwarcu ma sprzedac ale 1 kwarc 9 $ Proszę. command /sprzedajkwarc: executable by: players trigger: amount of quartz in player's inventory >= 1 add ((amount of quartz in player's inventory) * 9) to player's balance send "&aZarobiłeś łącznie &6%((amount of quartz in player's inventory) * 9)%$" to player remove all quartz from player's inventory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 arbuzp1 0 Opublikowano 19 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 6 minut temu, Kormic napisał: Proszę. command /sprzedajkwarc: executable by: players trigger: amount of quartz in player's inventory >= 1 add ((amount of quartz in player's inventory) * 9) to player's balance send "&aZarobiłeś łącznie &6%((amount of quartz in player's inventory) * 9)%$" to player remove all quartz from player's inventory a mozna by zrobic zamiast tego add ((amount of quartz in player's inventory) * 9) to player's balance jakos eco give bo mi vault ciagle daje jakies problemy bo mam wersje silnik 1.5.2 i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 19 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 Teraz, arbuzp1 napisał: a mozna by zrobic zamiast tego add ((amount of quartz in player's inventory) * 9) to player's balance jakos eco give bo mi vault ciagle daje jakies problemy bo mam wersje silnik 1.5.2 i Chryste Panie... I ja mam się teraz męczyć, żeby ci to zrobić. command /sprzedajkwarc: executable by: players trigger: set {_n} to amount of quartz in player's inventory {_n} >= 1 set {_n2} to {_n} * 9 execute console command "eco give %player% %{_n2}%" send "&aZarobiłeś łącznie &6%{_n2}%$" to player remove all quartz from player's inventory Radzę ci zaktualizować silnik serwera, bo twój przypadek jest drastyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Studziak 54 Opublikowano 19 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
arbuzp1 0
chcialbym skrypt na sprzedawanie kwarcu tyle ile masz w eq tyle kwarcu ma sprzedac ale 1 kwarc 9 $
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi