Scobyi 0 Opublikowano 17 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 Cześć ogólnie to tworze serwer minecraft 1.16.2 i chciał bym zapytać/poprosić was o pomoc w poszukiwaniu napisaniu skryptu/pluginy na antygrif pomoze ktos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 17 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 2 minuty temu, Scobyi napisał: Cześć ogólnie to tworze serwer minecraft 1.16.2 i chciał bym zapytać/poprosić was o pomoc w poszukiwaniu napisaniu skryptu/pluginy na antygrif pomoze ktos? 1. Czy szukałeś już czegoś takiego w internecie? 2. Wyjaśnij dokładniej co to ma być za skrypt/plugin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Scobyi 0 Opublikowano 17 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 Teraz, Kormic napisał: 1. Czy szukałeś już czegoś takiego w internecie? 2. Wyjaśnij dokładniej co to ma być za skrypt/plugin. Szukałem i nadal szukam i ma być to coś takiego że jak ktoś postawi blok to go usunie po paru minutach chyba ze postawi go z shift to wtedy nie zniknie cos w tym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 17 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 (edytowane) 21 minut temu, Scobyi napisał: Szukałem i nadal szukam i ma być to coś takiego że jak ktoś postawi blok to go usunie po paru minutach chyba ze postawi go z shift to wtedy nie zniknie cos w tym stylu Taki skrypt będzie obciążający dla serwera. Gracze są w stanie postawić dużo bloków w ciągu paru minut, co spowoduje utworzenie dużej ilości "delayów". Natomiast jeżeli zrobić by to przez jakąś co-minutową pętlę, będzie to co prawda znacznie mniej obciążające, ale kosztem dokładności. Edytowane 17 lutego 2021 przez Kormic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Scobyi 0 Opublikowano 17 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 2 minuty temu, Kormic napisał: Taki skrypt będzie obciążający dla serwera. Gracze są w stanie postawić dużo bloków w ciągu paru minut, co spowoduje utworzenie dużej ilości "delayów". Natomiast jeżeli zrobić by to przez jakąś co-minutową pętlę, będzie to co prawda znacznie mniej obciążające, ale kosztem dokładości. a udalo by ci sie cos takiego zrobic bo mi na tym zalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 17 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 3 minuty temu, Scobyi napisał: a udalo by ci sie cos takiego zrobic bo mi na tym zalezy A w której wersji to chcesz? Poza tym co jeżeli ktoś zniszczy w ciągu tych kilku minut ten blok lub podmieni na inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Scobyi 0 Opublikowano 17 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 1.16.2 najlepiej jezeli ktos zniszczy ten blok to znika chyba najlepiej tak mi sie zdaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Scobyi 0 Opublikowano 19 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 W dniu 17.02.2021 o 21:09, Kormic napisał: A w której wersji to chcesz? Poza tym co jeżeli ktoś zniszczy w ciągu tych kilku minut ten blok lub podmieni na inny? udało by ci się to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PolsatGraniePL 120 Opublikowano 19 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 (edytowane) mógłbym ja spróbować takie coś napisać ale jeżeli mógłbyś wytłumaczyć na czym to polegałoby Edytowane 19 lutego 2021 przez polsatgraniepl zo - to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 19 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 W dniu 17.02.2021 o 21:11, Scobyi napisał: 1.16.2 najlepiej jezeli ktos zniszczy ten blok to znika chyba najlepiej tak mi sie zdaje A jeżeli podmieni na inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Scobyi 0
Cześć ogólnie to tworze serwer minecraft 1.16.2 i chciał bym zapytać/poprosić was o pomoc w poszukiwaniu napisaniu skryptu/pluginy na antygrif pomoze ktos?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi