Rico123098 0 Opublikowano 17 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 Napisze ktoś mi skrypt na bossa? Komendami można wybrać ile będzie atakował, ile ma mieć hp, jaki ma być z niego drop i jaki typ np zombie spider itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 17 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 1 minutę temu, Rico123098 napisał: Napisze ktoś mi skrypt na bossa? Komendami można wybrać ile będzie atakował, ile ma mieć hp, jaki ma być z niego drop i jaki typ np zombie spider itp Albo poszukaj (były już takie skrypty), albo użyj MythicMobs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rico123098 0 Opublikowano 17 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 Teraz, Kormic napisał: Albo poszukaj (były już takie skrypty), albo użyj MythicMobs. szukałem i nie działały skrypty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 17 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 6 minut temu, Rico123098 napisał: szukałem i nie działały skrypty Pokaż przykładowe trzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Karol123123123 16 Opublikowano 17 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 MythicMobs - Tworzenie mobów Lib'sDisguise - Zmienianie tekstury potwora (krowa może być zombie'm dzięki czemu będzie mogła ona cię atakować) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Rico123098 0
Napisze ktoś mi skrypt na bossa? Komendami można wybrać ile będzie atakował, ile ma mieć hp, jaki ma być z niego drop i jaki typ np zombie spider itp
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi