Rico123098 0 Opublikowano 16 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 Wie ktoś jak usunąć powitania że jak ktoś się respi na świecie o nazwie spawn to się nic nie wyświetli że wszedł dopiero jak wejdzie na świat o nzawie world wyświtli komunikat że player wszedł na serwer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 16 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 1 minutę temu, Rico123098 napisał: Wie ktoś jak usunąć powitania że jak ktoś się respi na świecie o nazwie spawn to się nic nie wyświetli że wszedł dopiero jak wejdzie na świat o nzawie world wyświtli komunikat że player wszedł na serwer W evencie 'on join' sprawdź czy świat znajduje się w świecie "world" i jeżeli warunek zostanie spełniony, ustaw 'join message' na jakąś twoją wiadomość powitalną. Do tego warunku dodaj blok 'else' i w nim ustaw 'join message' na "". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rico123098 0 Opublikowano 16 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 5 minut temu, Kormic napisał: W evencie 'on join' sprawdź czy świat znajduje się w świecie "world" i jeżeli warunek zostanie spełniony, ustaw 'join message' na jakąś twoją wiadomość powitalną. Do tego warunku dodaj blok 'else' i w nim ustaw 'join message' na "". nie działa : on join: If player is in world "spawn": join message "" else: join message "" Wstawiam kod w code. Notatka dodana przez Glicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 16 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 3 minuty temu, Rico123098 napisał: nie działa : on join: If player is in world "spawn": join message "" else: join message "" "ustaw", słowo klucz. set [coś] to [coś] Poprawiam cytat Notatka dodana przez Glicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rico123098 0 Opublikowano 16 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 2 minuty temu, Kormic napisał: "ustaw", słowo klucz. set [coś] to [coś] nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 16 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 Teraz, Rico123098 napisał: nie rozumiem Za pierwsze "[coś]" podstaw 'join message', a za drugie "[coś]" podstaw "". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rico123098 0 Opublikowano 16 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 3 minuty temu, Kormic napisał: Za pierwsze "[coś]" podstaw 'join message', a za drugie "[coś]" podstaw "". tak? join message: send "" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 16 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 1 minutę temu, Rico123098 napisał: tak? join message: send "" Nie... Zobacz co napisałem i podstaw sobie, jak w matematyce. To nic trudnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rico123098 0 Opublikowano 16 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 Teraz, Kormic napisał: Nie... Zobacz co napisałem i podstaw sobie, jak w matematyce. To nic trudnego. sory nie rozumiem tego napiszesz poprostu jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 16 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 1 minutę temu, Rico123098 napisał: sory nie rozumiem tego napiszesz poprostu jak? Ehh... set join message to "" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rico123098 0 Opublikowano 16 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 5 minut temu, Kormic napisał: Ehh... set join message to "" jak robie on join: set join message to "" to na czat caly skrypt sie wkleja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 16 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 Teraz, Rico123098 napisał: jak robie on join: set join message to "" to na czat caly skrypt sie wkleja Że co? Weź to wytłumacz i pokaż cały kod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rico123098 0 Opublikowano 16 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 1 minutę temu, Kormic napisał: Że co? Weź to wytłumacz i pokaż cały kod. taki kod mam on enter of region "portal": wait 3.5 real seconds execute console command "mvtp %player% world" on chat: if player doesn't have permission "chat.on" or "chat.admin": If player is in world "spawn": cancel event send "&cW lobby serwera nie da się pisać!" on chat: set chat recipients to all players in player's world on join: set join message to "" i poakzuje wraz [+] DietKelp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 16 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 Teraz, Rico123098 napisał: i poakzuje wraz [+] DietKelp Pewnie masz to z innego skryptu lub pluginu. Albo zmień to w pluginie, albo zwiększ priorytet Skripta (w pliku config.yml w folderze Skript). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rico123098 0 Opublikowano 16 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 3 minuty temu, Kormic napisał: Pewnie masz to z innego skryptu lub pluginu. Albo zmień to w pluginie, albo zwiększ priorytet Skripta (w pliku config.yml w folderze Skript). ja mam tylko config.sk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 16 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 Teraz, Rico123098 napisał: ja mam tylko config.sk No, config.sk. Wybacz, rozszerzenie mi się pomyliło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rico123098 0 Opublikowano 16 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 6 minut temu, Kormic napisał: No, config.sk. Wybacz, rozszerzenie mi się pomyliło. zmieniłem prirytet n highest i to smo caly czs tkie pluginy mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Rico123098 0
Wie ktoś jak usunąć powitania że jak ktoś się respi na świecie o nazwie spawn to się nic nie wyświetli że wszedł dopiero jak wejdzie na świat o nzawie world wyświtli komunikat że player wszedł na serwer
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi