TheVloryn6336 0 Opublikowano 14 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2021 Chciał bym zrobić skrypt na sklep w tabliczkach, o ile wiem jak sprawdzić czy gracz ma item który sprzedaje i czy kupujący ma odpowiednią ilość $ to nie wiem jak odczytywać/zapisywać napisy na tabliczkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Kormic 1 824 Opublikowano 14 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2021 41 minut temu, TheVloryn6336 napisał: Chciał bym zrobić skrypt na sklep w tabliczkach, o ile wiem jak sprawdzić czy gracz ma item który sprzedaje i czy kupujący ma odpowiednią ilość $ to nie wiem jak odczytywać/zapisywać napisy na tabliczkach Jeżeli chcesz odczytać całą linijkę: # Przykład line 1 of clicked block Jeżeli chcesz przechwycić fragment linijki: first (length of line 1 of clicked block - 1) characters of line 1 of clicked block Możesz równie dobrze użyć 'last'. Istnieje również opcja z 'subtext', czyli wyciąganiem fragmentu tekstu z jego środka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 14 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TheVloryn6336 0
Chciał bym zrobić skrypt na sklep w tabliczkach, o ile wiem jak sprawdzić czy gracz ma item który sprzedaje i czy kupujący ma odpowiednią ilość $ to nie wiem jak odczytywać/zapisywać napisy na tabliczkach
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi