Mr_AnTi 0 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 Siemka mam plugin pimpeekcombatlog.jar i potrzebuje żeby ktoś zrobił mi w sk żeby perła nie zadawała antylogouta NIESTETY NIE DA RADY W CONFIGU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Kormic 1 824 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 Teraz, Mr_AnTi napisał: Siemka mam plugin pimpeekcombatlog.jar i potrzebuje żeby ktoś zrobił mi w sk żeby perła nie zadawała antylogouta NIESTETY NIE DA RADY W CONFIGU Jeżeli plugin nie posiada takiej możliwości w pliku konfiguracyjnym, tym bardziej wątpię w to, aby posiadał jakiekolwiek API. Daj linka do tego pluginu, zobaczymy. Wyszukałem sobie "pimpeekcombatlog" i nic nie znalazłem. Misio12320 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mr_AnTi 0 Opublikowano 13 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 1 minutę temu, Kormic napisał: Jeżeli plugin nie posiada takiej możliwości w pliku konfiguracyjnym, tym bardziej wątpię w to, aby posiadał jakiekolwiek API. Daj linka do tego pluginu, zobaczymy. Wyszukałem sobie "pimpeekcombatlog" i nic nie znalazłem. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 (edytowane) 45 minut temu, Mr_AnTi napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Z tego co patrzyłem to tam nie ma właściwie żadnego API, którym można by to w prosty sposób zrobić. Ten plugin został zrobiony z myślą, że nic nie będzie do niego dodawane. Co prawda są tam publiczne metody, ale szczerze będzie z tym trochę roboty. EDIT: Już lepiej byłoby zedytować plugin. Edytowane 13 lutego 2021 przez Kormic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mr_AnTi 0 Opublikowano 13 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 30 minut temu, Kormic napisał: Z tego co patrzyłem to tam nie ma właściwie żadnego API, którym można by to w prosty sposób zrobić. Ten plugin został zrobiony z myślą, że nic nie będzie do niego dodawane. Co prawda są tam publiczne metody, ale szczerze będzie z tym trochę roboty. EDIT: Już lepiej byłoby zedytować plugin. A pomożesz w sk lub coś? to zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 46 minut temu, Mr_AnTi napisał: A pomożesz w sk lub coś? to zrobic Tak jak napisałem, będzie z tym dużo roboty, a poza tym to nie chce mi się tego robić. Pomóc mogę, tylko pytanie - ile ty sam zrobisz, a ile ja będę musiał tobie pomagać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mr_AnTi 0
Siemka mam plugin pimpeekcombatlog.jar i potrzebuje żeby ktoś zrobił mi w sk żeby perła nie zadawała antylogouta NIESTETY NIE DA RADY W CONFIGU
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi