herhor67 916 Opublikowano 23 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2014 (edytowane) Jak w tytule tematu, macie jakieś pomysły na klasy do Blitz?Staram się napisać jakiś taki skrypt :) pewnie mi się odechce i wyjdzie za 2 miesiące :>P.S. kazda ranga musi miec 4 leveleTe co już mam:Klasa | Lvl 1 | Lvl 2 | Lvl 3 | Lvl 4Pirotechnik | krzesiwo + 5 TnT | + 5 tnt | + 5 tnt | + 5 TntHarcerzRycerzŁucznikMedykProponujcie tez itemy do danych klas //Nie ustawiaj własnych prefiksów ~ Sopher Edytowane 24 kwietnia 2014 przez Sopher Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 24 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2014 Toxicologic - wszystkie potki na obrażenia. Wyprodukowane z mojego SGS5 za pomocą Tapatalk II. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 24 kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2014 @up zadane przyjęte :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
herhor67 916
Jak w tytule tematu, macie jakieś pomysły na klasy do Blitz?
Staram się napisać jakiś taki skrypt :) pewnie mi się odechce i wyjdzie za 2 miesiące :>
P.S. kazda ranga musi miec 4 levele
Te co już mam:
Proponujcie tez itemy do danych klas
//Nie ustawiaj własnych prefiksów ~ Sopher
Edytowane przez SopherOdnośnik do komentarza
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi