Marcin112 2 Opublikowano 5 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 Witam, potrzebuje skryptu który będzie wymieniał zgnite miesko na emeraldy Wersja minecraft 1.8.8 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 5 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 2 minuty temu, Marcin112 napisał: Witam, potrzebuje skryptu który będzie wymieniał zgnite miesko na emeraldy Wersja minecraft 1.8.8 Pozdrawiam Weź to opisz dokładniej, bo nic nie wyjaśniłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin112 2 Opublikowano 5 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 Teraz, Kormic napisał: Weź to opisz dokładniej, bo nic nie wyjaśniłeś. Chodzi o taką akcję Zeby skrypt po naciśnięciu np klawisza v automatycznie wrzucał z eq mięsko do panelu wymiany vilagera oraz z każdej jedne wymiany zbierał emeraldy w 1 miejsce w ekwipunku gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 5 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 3 minuty temu, Marcin112 napisał: Chodzi o taką akcję Zeby skrypt po naciśnięciu np klawisza v automatycznie wrzucał z eq mięsko do panelu wymiany vilagera oraz z każdej jedne wymiany zbierał emeraldy w 1 miejsce w ekwipunku gracza W Minecraft'cie bez modyfikacji klienta (lub modów) nie jest możliwe sprawdzanie który klawisz wcisnął gracz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin112 2 Opublikowano 5 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 Wysłałem zaproszenie na dc, można prosić o akceptację? Tutaj zamkne temat bo widzę że się nie rozumiemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 5 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 4 minuty temu, Marcin112 napisał: Wysłałem zaproszenie na dc, można prosić o akceptację? Tutaj zamkne temat bo widzę że się nie rozumiemy Rozumiemy się, rozumiemy. Stwierdzam jedynie fakt, że z tym klawiszem nie jest to możliwe. Mam wrażenie, że to jest zlecenie na jakiś cheat czy inne gówno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin112 2 Opublikowano 5 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 Jestem zielony w tych tematach ale pobrałem 2 programy Autohotkey oraz note++ w którym napisałem skrypt. Skrypt na 1 wymiane wyglądał tak. V : : { Click kordy kursora Click kordy kursora Click kordy kursora Click kordy kursora End esc } Jestem w tym totalnie zielony, dlatego zwracam się z zapytaniem do mistrzów tej dziedziny o napisane takiego skryptu, nie jest to trudne ale ja poległem Dodam ze ten skrypt działał i wymiana doszła do skutku lecz pisząc kolejne liniki na 2 wymiany na raz, cos szło nie tak i najzwyczajniej w świecie wymiana nie odbywała sie Łączę posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 5 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 1 minutę temu, Marcin112 napisał: Jestem zielony w tych tematach ale pobrałem 2 programy Autohotkey oraz note++ w którym napisałem skrypt. Skrypt na 1 wymiane wyglądał tak. V : : { Click kordy kursora Click kordy kursora Click kordy kursora Click kordy kursora End esc } Jestem w tym totalnie zielony, dlatego zwracam się z zapytaniem do mistrzów tej dziedziny o napisane takiego skryptu, nie jest to trudne ale ja poległem W takim razie poprosiłeś o pomoc w całkowicie złym dziale. Skript to plugin i są w nim tworzone skrypty dla serwera, nie dla gracza. Ja myślałem, że ty oczekujesz jakiegoś skryptu do Skripta, a nie Autohotkeya... 6 minut temu, Marcin112 napisał: Dodam ze ten skrypt działał i wymiana doszła do skutku lecz pisząc kolejne liniki na 2 wymiany na raz, cos szło nie tak i najzwyczajniej w świecie wymiana nie odbywała sie Ehh... Pokaż jak dodałeś drugą wymianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin112 2 Opublikowano 5 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 Z góry przepraszam za zamieszanie.. Poprostu dopisałem kolejne 4 liniki Click i kordy kursora Jak juz pisałem nie znam się na tym.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 6 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2021 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin112 2 Opublikowano 6 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2021 11 godzin temu, Kormic napisał: Ehh... Pokaż jak dodałeś drugą wymianę. Tak wygląda całość na 2 wymiany ( tak jak pisałem, wymiana nie dochodzi do skutku) Tak napisałem V : : { Click kordy Click kordy Click kordy Click kordy Click kordy Click kordy Click kordy Click kordy End esc } Dodam ze vilager blokuje się po 10 wymianach tego samego itemku, potrm trzeba go "przekupić " i znowu bodajże mamy 12 wymian tego zgnitego mieska na eme. Ma ktoś jakiś pomysł na taki skrypt? Co poprawić w moim, cos zapętlić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Marcin112 2
Witam, potrzebuje skryptu który będzie wymieniał zgnite miesko na emeraldy
Wersja minecraft 1.8.8
Pozdrawiam
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi