Studziak 54 Opublikowano 5 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 Siema, potrzebuje skrypcik na to że jeżeli ktoś wejdzie na serwer to zmienia mu się nametag przez komendę gdzie jest również placeholder {imię} oraz {nazwisko} i jeżeli wejdzie osoba z rangą premium.nazwa to kolor nametaga jest złoty (&6) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 5 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 22 minuty temu, Studziak napisał: Siema, potrzebuje skrypcik na to że jeżeli ktoś wejdzie na serwer to zmienia mu się nametag przez komendę gdzie jest również placeholder {imię} oraz {nazwisko} i jeżeli wejdzie osoba z rangą premium.nazwa to kolor nametaga jest złoty (&6) Proszę. Wymagany dodatek skript-placeholders w celu przechwycenia placeholderu. Skrypt zrobiłem pod PlaceholderAPI. on join: if player has permission "premium.nazwa": set display name of player to "&6%placeholder ""imie"" from player% &6%placeholder ""nazwisko"" from player%" else: set display name of player to "%placeholder ""imie"" from player% %placeholder ""nazwisko"" from player%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Studziak 54 Opublikowano 5 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 a dało by sie tak by jakby wykonywała się poprostu komenda używają NameTagEdit? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 5 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 5 minut temu, Studziak napisał: a dało by sie tak by jakby wykonywała się poprostu komenda używają NameTagEdit? Jak mi ją podasz, nie ma najmniejszego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Studziak 54 Opublikowano 5 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 8 minut temu, Kormic napisał: Jak mi ją podasz, nie ma najmniejszego problemu. dobra wsm to zrezygnuje z tego pomysłu, bo tam można tylko prefix i suffix zmienić to odpada, mógłbyś dodać już tam te placeholdery bo totalnie nie ogarniam jak to tam działa, { {orpdesc_imie} oraz {orpdesc_nazwisko} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 5 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 Teraz, Studziak napisał: dobra wsm to zrezygnuje z tego pomysłu, bo tam można tylko prefix i suffix zmienić to odpada, mógłbyś dodać już tam te placeholdery bo totalnie nie ogarniam jak to tam działa, { {orpdesc_imie} oraz {orpdesc_nazwisko} Wstawiasz sobie je w ten mój kodzik. Ja podałem przykładowe dla PlaceholderAPI. # PlaceholderAPI: "%placeholder ""orpdesc_imie"" from player% %placeholder ""orpdesc_nazwisko"" from player%" # MVdWPlaceholderAPI: "%placeholder ""{orpdesc_imie}"" from player% %placeholder ""{orpdesc_nazwisko}"" from player%" Różnica jest taka, że w pierwszym przypadku nie ma nawiasów klamrowych, natomiast w drugim już są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Studziak 54 Opublikowano 5 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 Teraz, Kormic napisał: Wstawiasz sobie je w ten mój kodzik. Ja podałem przykładowe dla PlaceholderAPI. # PlaceholderAPI: "%placeholder ""orpdesc_imie"" from player% %placeholder ""orpdesc_nazwisko"" from player%" # MVdWPlaceholderAPI: "%placeholder ""{orpdesc_imie}"" from player% %placeholder ""{orpdesc_nazwisko}"" from player%" Różnica jest taka, że w pierwszym przypadku nie ma nawiasów klamrowych, natomiast w drugim już są. tak tak wiem ze to sa jakby dwa placeholdery ale wszystko jest git, dziękuje i do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 5 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Studziak 54
Siema, potrzebuje skrypcik na to że jeżeli ktoś wejdzie na serwer to zmienia mu się nametag przez komendę gdzie jest również placeholder {imię} oraz {nazwisko} i jeżeli wejdzie osoba z rangą premium.nazwa to kolor nametaga jest złoty (&6)
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi