Krypciak 0 Opublikowano 1 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2021 Witam mam pytanko jak zrobić żeby tablista byla na danym świecie a nie na wszystkich ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 1 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2021 Funnyguilds is not skript. Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 1 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2021 33 minuty temu, Krypciak napisał: Witam mam pytanko jak zrobić żeby tablista byla na danym świecie a nie na wszystkich ?? Z tego co mi wiadomo to nie jest to możliwe do ustawienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krypciak 0 Opublikowano 1 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2021 to lipa bo mam kilka trybów i nie chce żeby były gildie np na rpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 332 Opublikowano 2 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2021 Nie rób kilku trybów na jednym serwerze, zamiast tego zrób serwer proxy (najlepiej velocity) i połącz nim kilka serwerów Minecraft. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krypciak 0 Opublikowano 2 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2021 8 godzin temu, Helios1993 napisał: Nie rób kilku trybów na jednym serwerze, zamiast tego zrób serwer proxy (najlepiej velocity) i połącz nim kilka serwerów Minecraft. jak zrobić serwer proxy bo ja początkowy musze kupic kilka serwerow czy z jednego moge zrobic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 332 Opublikowano 2 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2021 13 minut temu, Krypciak napisał: jak zrobić serwer proxy bo ja początkowy musze kupic kilka serwerow czy z jednego moge zrobic ? Musisz kupić vpsa (lub kilka), poradnik używania velocity jest na oficjalnej stronie, a poradników korzystania z vpsa jest pełno. Polecam ci do tego hosting lvlup.pro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Krypciak 0
Witam mam pytanko jak zrobić żeby tablista byla na danym świecie a nie na wszystkich ??
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi