Xpedia250 1 Opublikowano 1 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2021 (edytowane) Potrzebuje Skrypt: Gdy Postawi Sie Blok W Lavie Lub Wodzie: On Znika I Pojawia Sie Znowu Woda Lub Lava poprostu zeby nie dalo sie stawiac blokow w lavie lub wodzie ~I Sorry Pomyliłem Dział :C Edytowane 1 lutego 2021 przez Xpedia250 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 1 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2021 1 minutę temu, Xpedia250 napisał: Potrzebuje Skrypt: Gdy Postawi Sie Blok W Lavie Lub Wodzie: On Znika I Pojawia Sie Znowu Woda Lub Lava poprostu zeby nie dalo sie stawiac blokow w lavie lub wodzie ~I Sorry Pomyliłem Dział :C Proszę. on place: block at event-location is water or lava cancel event Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 1 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2021 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xpedia250 1 Opublikowano 1 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2021 6 minut temu, Kormic napisał: Proszę. on place: block at event-location is water or lava cancel event OK teraz nie da się tam dać wiaderka lavy i wody ale bloki dalej da się stawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Kormic 1 824 Opublikowano 1 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2021 8 minut temu, Xpedia250 napisał: OK teraz nie da się tam dać wiaderka lavy i wody ale bloki dalej da się stawiać To inaczej zrobimy. on right click: player's targeted block is water clicked block is set player's tool is block cancel event Pewnie nie jest to doskonałe rozwiązanie, ale powinno pomóc. Ewentualnie skorzystaj z pluginu. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Xpedia250 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xpedia250 1 Opublikowano 1 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2021 16 minut temu, Kormic napisał: To inaczej zrobimy. on right click: player's targeted block is water clicked block is set player's tool is block cancel event Pewnie nie jest to doskonałe rozwiązanie, ale powinno pomóc. Ewentualnie skorzystaj z pluginu. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Skorzystam z pluginy bo mam pewno jakiegos skrypta zlego Dzieki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 1 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Xpedia250 1
Potrzebuje Skrypt:
Edytowane przez Xpedia250Gdy Postawi Sie Blok W Lavie Lub Wodzie: On Znika I Pojawia Sie Znowu Woda Lub Lava
poprostu zeby nie dalo sie stawiac blokow w lavie lub wodzie
~I Sorry Pomyliłem Dział :C
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi