PanNiedzwiadek 170 Opublikowano 27 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2014 Siemga, Proszę napisać mi skryptŻe gdy pierwszy raz wbijamy do gryteleportuje nas na określone kordy i na paskuszybkiego dostępu mamy pokazane 3przedmioty: 3 slot - Miecz5 slot - Łuk7 slot - Książka Miecz o nazwie: Wybierz profesje: WojownikŁuk o nazwie: Wybierz profesje: ŁotrzykKsiążka o nazwie: Wybierz profesje: Mag Po wybraniu którejś z tych teleportuje gracza na określonekordy(proszę podać przykładowe kordy).i znikają te itemy z paska Jeśli wybierzemy Miecz to ustawi zmienną {%profesja%} na 1Jeśli Łuk ustawi ją na 2Jeśli książka ustawi ją na 3 Proszę zdefiniować w skrypcie zmienną {%profesja%} Za pomoc daję limit lajgów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HAMMERxPL 22 Opublikowano 27 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2014 Proszę bardzo. :) Pastebin: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Pastebin RAW: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Shupi i PanNiedzwiadek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanNiedzwiadek 170 Opublikowano 28 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2014 (edytowane) Kocham Cię ziomku !!! Odpowiedziałeś jednocześnie na moje 3 pytania !!!Jakbyś jeszcze zrobił mi że komendą /spawn <potworek> <typ> Spawni potwora np. jeśli w <potworek> jest <zoombie>to respi zoombiaka, a w <typ> dajemy numerek np. <1> i wtedy respi się zoombiak nazwany: "Zoombie Rycerz"w diax eq i mieczem zelaznym enchant sharpness 3 fireaspect 1 I jeśli zabijmy zoombiaka nazwanego: "Zoombie Rycerz" to mamy 5%szans na drop żelaznej zbroji enchantowanej na ochrona 2 i ciernie 3 A i jeszcze wyłączyć standardowy drop z zoombie i innych mobów :D @editI przerób mi proszę komendy na permisję OP a te co może gracz to bez żadnych permisji I komendę /autospawn <potworek> <typ> Autospawn bo co 30 sekund się respiWiadomo w <potworek> nazwa mooba(np. zoombie) a w <typ> jego numereknp. 1 i wtedy respi moba nazwanego "Zoombie Rycerz" z eq ochrona 2 i ciernie 3Respić się ma mobek w miejscu w którym admin z OP'em wpisał komendę Edytowane 28 listopada 2014 przez PanNiedzwiadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PanNiedzwiadek 170
Siemga,
Proszę napisać mi skrypt
Że gdy pierwszy raz wbijamy do gry
teleportuje nas na określone kordy i na pasku
szybkiego dostępu mamy pokazane 3
przedmioty:
3 slot - Miecz
5 slot - Łuk
7 slot - Książka
Miecz o nazwie: Wybierz profesje: Wojownik