Skocz do zawartości
  • 0

Siemka potrzebuję skrypt na ....

Pytanie

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Teraz, HACE1245 napisał:

Skript

W takim razie mam dwa sposoby. Jeżeli pierwszy nie zadziała, użyj drugiego. Przy pierwszym wymagany tylko Skript, przy drugim TuSKe.

# 1.
command /statyw:
	trigger:
		open brewing stand inventory to player

# 2.
command /statyw:
	trigger:
		open brewer inventory to player with name "Statyw"

Co do pierwszego, mógłbyś również mieć fizycznie gdzieś na serwerze statyw alchemiczny, a następnie mógłbyś otwierać graczom jego ekwipunek.

command /statyw:
	trigger:
		open (inventory of block at location at (100, 100, 100) in world "world") to player

https://skript.pl/temat/45178-siemka-potrzebuj%C4%99-skrypt-na/#findComment-284374

• 0
6 minut temu, Kormic napisał:

W takim razie mam dwa sposoby. Jeżeli pierwszy nie zadziała, użyj drugiego. Przy pierwszym wymagany tylko Skript, przy drugim TuSKe.

# 1.
command /statyw:
	trigger:
		open brewing stand inventory to player

# 2.
command /statyw:
	trigger:
		open brewer inventory to player with name "Statyw"

Co do pierwszego, mógłbyś również mieć fizycznie gdzieś na serwerze statyw alchemiczny, a następnie mógłbyś otwierać graczom jego ekwipunek.

command /statyw:
	trigger:
		open (inventory of block at location at (100, 100, 100) in world "world") to player

A jak ustawić z 1 sposobu żeby tam było u góry np BLok stone co otwiera komendę jakaś i na dole 3 np statystyki i otwiera komendę jakaś?

4 minuty temu, HACE1245 napisał:

A jak ustawić z 1 sposobu żeby tam było u góry np BLok stone co otwiera komendę jakaś i na dole 3 np statystyki i otwiera komendę jakaś?

O tym 3 chodzi mi że na dole są 3 slot czy i są one zapełnione np papierem i wykonuje jakaś komende i z tym 1 to samo ale ze stonem

Nieaktywny

Łączę posty.

https://skript.pl/temat/45178-siemka-potrzebuj%C4%99-skrypt-na/#findComment-284375

• 0
19 minut temu, HACE1245 napisał:

O tym 3 chodzi mi że na dole są 3 slot czy i są one zapełnione np papierem i wykonuje jakaś komende i z tym 1 to samo ale ze stonem

Nie da rady tego w prosty sposób zrobić, gdyż statyw alchemiczny nie posiada nazwy, a więc przy klikaniu nie mam jak zweryfikować, że to jest ten konkretny statyw.

Gdyby użyć tego z TuSKe, dałoby radę.

https://skript.pl/temat/45178-siemka-potrzebuj%C4%99-skrypt-na/#findComment-284384