piotreq1235 0 Opublikowano 27 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2021 Siema jaki polecacie plugin/skrypt na to żeby survival był trudniejszy/bardziej wymagający/ciekawszy itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 27 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2021 Teraz, piotreq1235 napisał: Siema jaki polecacie plugin/skrypt na to żeby survival był trudniejszy/bardziej wymagający/ciekawszy itd. Zbyt ogólne pytanie, sprecyzuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piotreq1235 0 Opublikowano 27 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2021 5 minut temu, Kormic napisał: Zbyt ogólne pytanie, sprecyzuj. no nwm np mobki z levelem, wiecej spawnowania mobow, trudniejsze mobki do zabicia, jakies bossy np cos takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 27 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2021 (edytowane) 2 minuty temu, piotreq1235 napisał: no nwm np mobki z levelem, wiecej spawnowania mobow, trudniejsze mobki do zabicia, jakies bossy np cos takiego W takim razie mógłbyś wykorzystać MythicMobs w tym celu, aby stworzyć jakieś potężne moby. EDIT: Przypomniałem sobie jeszcze o pluginie Extra Hard Mode, który utrudnia ogółem całą rozrywkę. Edytowane 27 stycznia 2021 przez Kormic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PESA_GAMING_COM 1 Opublikowano 27 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2021 (edytowane) ja znam tylko na utrudnione kopanie, robienie narzędzi, nawodnienie, energie i witaminy. nazywa się SurvivalPlus. Edytowane 27 stycznia 2021 przez PESA_GAMING_COM błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piotreq1235 0 Opublikowano 27 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2021 2 minuty temu, Kormic napisał: W takim razie mógłbyś wykorzystać MythicMobs w tym celu, aby stworzyć jakieś potężne moby. a można zrobić tak żeby one się naturalnie spawnowaly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 27 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2021 1 minutę temu, piotreq1235 napisał: a można zrobić tak żeby one się naturalnie spawnowaly? Pewnie. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Misio12320 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piotreq1235 0 Opublikowano 27 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2021 36 minut temu, Kormic napisał: Pewnie. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zobacz config bo chyba zrobiłem dobrze ale nie chcą się spawnować to już sam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 27 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2021 4 minuty temu, piotreq1235 napisał: Zobacz config bo chyba zrobiłem dobrze ale nie chcą się spawnować to już sam nie wiem Nie wiem czy wszystko dobrze tutaj zrobiłeś, rzuć okiem na jakieś przykłady. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Z MythicMobs bawiłem się ostatnio prawie rok temu i używałem go jedynie do tworzenia własnych bossów. Zajrzyj również do reszty poradnika, spis treści masz po lewej stronie. Misio12320 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
piotreq1235 0
Siema jaki polecacie plugin/skrypt na to żeby survival był trudniejszy/bardziej wymagający/ciekawszy itd.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi