PoweredDragon 1016 Opublikowano 23 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2014 Mam ogromną prośbę, bo nigdy z tej opcji nie korzystałem. Mógłby mi ktoś wyjaśnić na czym to polega(np. gdy chcę stworzyć 3-liniową skrzynię, w której będą itemy, na które klikając wykona się komenda[sk+ i Wild Skript]? ToNy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patek 189 Opublikowano 23 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2014 show "s;1;istone;n;Nazwa_itemu;l;Lore itemku;c;komenda;" with 1 row named "Nazwa inventory" to playerOpis: s;1 - Pierwszy slot w inventory!i;stone - deklaracja tego itemku w pierwszym slocie !n;Nazwa_itemu - Nazwa itemul;Opis itemu - Opis itemu!c; Komenda - Komenda wykonywana po klinieciu na item! with <ilosc> row<ilosc> - Ilosc linijek w inventory! named "Nazwa inventory"Nazwanie inventory!to playerDo kogo ma zostać wysłane (wyświetlone). Liczę na :) xFreku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 23 kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2014 (edytowane) A jeśli chcę dwa itemy? Bo rozumiem, że da się więcej :P To za ostatnią komendą dopisuję ;s;2 i ciągne kod tak jak za pierwszym razem? :D Edytowane 23 kwietnia 2014 przez PoweredDragon ToNy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patek 189 Opublikowano 23 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2014 Tak dokładnie :) PoweredDragon 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 23 kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2014 To chapaj. Do zamknięcia. Rozwiązane ^^ ToNy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patek 189 Opublikowano 23 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Ten temat został zamknięty przez moderatora lub osobę, która posiada do tego uprawnienia. Powód: @up Jeżeli nie zgadzasz się z tą decyzją skontaktuj się z moderatorem, który zamknął ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PoweredDragon 1016
Mam ogromną prośbę, bo nigdy z tej opcji nie korzystałem. Mógłby mi ktoś wyjaśnić na czym to polega(np. gdy chcę stworzyć 3-liniową skrzynię, w której będą itemy, na które klikając wykona się komenda[sk+ i Wild Skript]?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi