xXx_Xpedii_xXx 10 Opublikowano 23 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2021 Mam Błąd Skungee: Wersja: 1.0.15 Wersja Serwera : 1.13.2 Silnik : PaperSpigot Blad: Error reading the PacketPlayInLook of packet null Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 23 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2021 13 minut temu, xXx_Xpedii_xXx napisał: Mam Błąd Skungee: Wersja: 1.0.15 Wersja Serwera : 1.13.2 Silnik : PaperSpigot Blad: Error reading the PacketPlayInLook of packet null Od kiedy ten błąd występuje? Czy próbowałeś pobrać ponownie dodatek? Czy upewniłeś się, że wszystko dobrze ustawiłeś w pliku konfiguracyjnym Skungee? Jaką posiadasz wersję Skripta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xXx_Xpedii_xXx 10 Opublikowano 23 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2021 Teraz, Kormic napisał: Od kiedy ten błąd występuje? Czy próbowałeś pobrać ponownie dodatek? Czy upewniłeś się, że wszystko dobrze ustawiłeś w pliku konfiguracyjnym Skungee? Jaką posiadasz wersję Skripta? Skungee Mam Na Bungeecordzie A Na Niego Nie Da Się Pobrać Skripta Problem Występuje Od Kiedy Wgrałem Plugin Próbowałem Pobierać Różne Wersje Skungee 1 Raz Wszystko Sie Wgrało Ale Pisało : Server Nie Mógł Zostać Stworzony Na Tam Czymś <Jakiś Numer> A Teraz Właśnie Ten Bład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 23 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2021 1 minutę temu, xXx_Xpedii_xXx napisał: Skungee Mam Na Bungeecordzie A Na Niego Nie Da Się Pobrać Skripta Problem Występuje Od Kiedy Wgrałem Plugin Próbowałem Pobierać Różne Wersje Skungee 1 Raz Wszystko Sie Wgrało Ale Pisało : Server Nie Mógł Zostać Stworzony Na Tam Czymś <Jakiś Numer> A Teraz Właśnie Ten Bład Czy zrobiłeś wszystko zgodnie z opisem instalacji pluginu podanym na stronie pluginu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 323 Opublikowano 23 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2021 Pobierz najnowszą wersję skungee i zamiast starego bungeecorda użyj Velocity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xXx_Xpedii_xXx 10 Opublikowano 23 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2021 1 minutę temu, Kormic napisał: Czy zrobiłeś wszystko zgodnie z opisem instalacji pluginu podanym na stronie pluginu? zainstalowaliśmy Je Na Wszystkie Serwery I Ustawiliśmy Porty Więc Raczej Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xXx_Xpedii_xXx 10
Mam Błąd Skungee:
Wersja: 1.0.15
Wersja Serwera : 1.13.2
Silnik : PaperSpigot
Blad:
Error reading the PacketPlayInLook of packet null
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi